Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Carrière mogelijkheden

Vele mensen komen op een bepaalde tijd in hun leven op het moment waarop zij vinden dat zij stilstaan in hun carrière. Ze hebben het idee dat ze niet veel meer leren en de baan die zij hebben geen uitdagingen meer biedt. Hierdoor kan het voorkomen dat de werknemer met minder zin naar zijn werk gaat en dit kan leiden tot minder productiviteit en vitaliteit. Dit is vervelend voor de werknemer maar ook voor de werkgever doordat de werknemer minder goed werk levert. Zo zullen de sfeer en de werkprestaties binnen het bedrijf hieronder lijden.

Gelukkig zijn er verschillende bedrijven die hulp bieden bij dit soort momenten. Deze bedrijven kunnen de werkgever en werknemer helpen om het beste uit hun bedrijf te halen op het gebied van de werknemers. De bedrijven bieden advies over wat het beste is voor de werknemer. Zo zijn er vaak drie verschillende mogelijkheden waarmee ze aan de slag gaan. Zo bieden ze bijvoorbeeld loopbaan begeleiding en loopbaan advies. Daarnaast regelen zij ook outplacement en zakelijke coaching.

Wanneer er wordt gekozen voor loopbaanbegeleiding en advies, zal de werknemer geholpen worden binnen het bedrijf en kijken ze naar hoe de werknemer functioneert. Zo letten zij bijvoorbeeld op de communicatie, samenwerking, empathisch vermogen en het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Dit gebeurt vooral wanneer een werknemer niet zo goed functioneert binnen het bedrijf en zo wordt er voor gezorgd dat dit wel weer kan gebeuren.

Een werkgever kan er voor kiezen om een outplacementbureau in te schakelen voor een werknemer die hij heeft moeten ontslaan. De werkgever betaald voor dit bureau wat de werknemer zal helpen met het zoeken van een nieuwe baan die binnen de interesses en kwaliteiten van de werknemer valt. Ook leren ze je hoe je het beste kunt solliciteren en hoe je het beste in contact kan komen met een nieuwe potentiele werkgever.

http://carrierepoort.nl