Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Geld krijgen zonder incassokosten

Ik heb laatst geld gekregen door een incassobureau in te schakelen, maar zonder incassokosten te betalen. Namelijk bij Van Loon Incasso Advocaten. Dat bedrijf is een incassobureau en een advocatenkantoor in een. Daarom is het erg makkelijk om via dat bedrijf je geld te kunnen innen. Ook werken zij als volgt: Jij bepaald in principe helemaal niets. De kosten van de incasso worden verwerkt bij de debiteur. Precies hoe mijn verhaal is verlopen. Wil jij nou precies weten hoe ik bij Van Loon Incasso Advocaten ben gekomen en waar ik dit bedrijf heb gekozen? Dat lees je allemaal in dit blogje. Overigens raad ik bij deze al het bedrijf aan wat betreft de service en het personeel.

Waarom geen incassokosten?

Bij Van Loon Incasso Advocaten betaalt men geen incassokosten. Dit heeft het bedrijf bewust gedaan omdat het niet jouw schuld is dat jij geen geld krijgt van debiteuren. Daarom heeft het bedrijf besloten dat zij de rekening klaarleggen bij de debiteur en jij alleen maar hoeft te wachten op je geld. Dat terwijl er meer moeite wordt gedaan om je geld binnen te krijgen. Zodoende heb ik daarom het bedrijf gekozen. Daarbij is het ook nog een advocatenkantoor dus wanneer nodig kunnen zij de debiteur ook voor de rechter slepen als ze denken dat het verhaal niet helemaal klopt. Ik ben erg blij met de moeite die het bedrijf doet. Al binnen 24 uur na het indienen sturen zij al een brief naar de debiteur met daarin de informatie dat ze zijn ingeschakeld en dat de debiteur wordt verzocht om zo snel mogelijk de openstaande rekeningen te betalen.

Van Loon Incasso Advocaten

Ik heb om bovenstaand verhaal gekozen voor Van Loon Incasso Advocaten. Het bedrijf heeft zeer vriendelijk personeel en doet er alles aan om het geld voor jou te innen. Vandaar waarschijnlijk ook een slagingspercentage van 89%! Dit is dus de reden dat ik het bedrijf bij iedereen zal aanraden. Van Loon Incasso Advocaten, nogmaals hartelijk bedankt voor het innen van mijn geld!