Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Onbedoeld zwanger

Een ongelukje zit in een klein hoekje en het kan gebeuren dat u dan zwanger raakt terwijl dit niet de bedoeling was. Dit brengt vaak een hoop emoties met zich mee en soms zelfs angst of schaamte. Het is prettig als u mensen in uw omgeving heeft waarop u kunt terugvallen, maar dit is niet altijd het geval. In welke situatie u ook zit, als u ongewenst zwanger bent, kunt u altijd terecht bij Bloemenhove kliniek. Deze abortus kliniekis opgericht in 1971, met als doel om vrouwen te kunnen steunen als zij ongewild zwanger zijn geraakt.

 

Steun en begrip

U kunt bij ons natuurlijk terecht voor het afbreken van uw zwangerschap, maar daarnaast bieden wij u ook graag de nodige steun en advies. In onze kliniek werken alleen maar vrouwen en zij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen tijdens deze periode. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en wij stellen u graag gerust. Op onze website is veel informatie te vinden over het plegen van abortus en alles hier omheen. Er wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen en u kunt ervaringen lezen van vrouwen die u voor zijn gegaan bij Bloemenhove kliniek. Dit werkt vaak geruststellend. 

Abortus tot 22 weken

U kunt bij Bloemenhove terecht voor het afbreken van een zwangerschap tot 22 weken. De behandeling die u krijgt is afhankelijk van de duur van uw zwangerschap. Voor elke behandeling geldt dat u maar hooguit een dag bij ons in de kliniek hoeft door te brengen. U kunt dus dezelfde dag weer naar huis om te herstellen. We maken altijd een vervolgafspraak met u om te controleren of alles gegaan is zoals het hoort. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, maar ook via ons afspraakformulier op de website.

http://www.bloemenhove.nl/nl/home