Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Proefschrift laten drukken in Ede

Bij Printservice Ede heb ik mijn proefschrift laten drukken. En dat kan ik voor anderen, die ook op zoek zijn naar een drukkerij die hierin is gespecialiseerd, zeker aanbevelen! Graag vertel ik daar in dit artikel meer over. Bijvoorbeeld ook hoe ik bij hen terecht kwam.

Website van Proefschriftenprinten.nl

Op de Universiteit kreeg ik, toen ik aan iemand vroeg of dat hij een goede drukkerij voor mijn proefschrift kende, de tip om eens een kijkje te nemen op de website van Proefschriftenprinten.nl. Daar kwam ik terecht op een zeer goed uitziende site, die in ieder geval veel vertrouwen wekte. Ook zag ik een aantal hele mooie foto’s van het pand waar zij zitten. De drukkerij zag er in ieder geval erg goed uit! Ik besloot dan ook om contact op te nemen met hen. En te melden dat ik geïnteresseerd ben in het laten drukken van mijn proefschrift bij hen. Dat ik daar graag meer informatie over wou ontvangen. Zodoende vroeg hij waar ik vandaan kwam. En wat bleek: zij zitten in Ede! Zelf zit ik op de universiteit van Wageningen. Dus dat is hartstikke dichtbij! Ik mocht, als ik dat wou, direct langskomen om meer informatie te verkrijgen. En om enkele proefschriften die zij hebben gedrukt te bekijken.

Naar Printservice Ede

Bij aankomst bij Printservice Ede werd ik direct hartelijk ontvangen door degene met wie ik telefonisch contact had. Hij pakte er gelijk een aantal voorbeelden bij van proefschriften die zij eerder al hadden geprint. De omslag viel mij in ieder geval direct op. Die zag er hartstikke mooi uit! Het bleek dat zij die gratis voor je kunnen ontwerpen, als je daar je proefschrift laat drukken. Ook de kwaliteit van het papier en de kaft waren erg goed. Daarom heb ook ik besloten om mijn proefschrift bij hun te laten printen. Ik ben benieuwd!