Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Last van hangende oogleden?

Hangende oogleden, klinkt dat bekend? Of heeft u eerder last van altijd maar die mooie uitstraling of hoofdpijn omdat u niet goed kunt kijken? Dan hebben wij de oplossing voor u! Wij van Ooglift zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Daarom weten we zeker dat u bij ons het beste zit voor het laten doen van een ooglidcorrectie.

Plastische chirurgie

Nu denkt u misschien wel, plastische chirurgie? Dat is niks voor mij! Maar het is anders als botox in laten spuiten of iets laten verkleinen in het gezicht. Eigenlijk zorgt een ooglidcorrectie er gewoon voor dat u weer dezelfde frisse wakkere uitstraling krijgt als die u vroeger had! En dat door één kleine simpele ingreep, dat klinkt als een droom toch?

Een ooglidcorrectie

Misschien eerst even handig om te weten wat een ooglidcorrectie nou eigenlijk is. Simpel gezegd is het het verwijderen van overtollig weefsel bij de boven of onder oogleden. Niks meer en niks minder. U kunt er zelf voor kiezen of u het alleen boven wilt of alleen onder of gewoon gelijk boven en onder. Natuurlijk kijken wij met u mee en helpen wij u met deze keuze. De ooglidcorrectie neemt maar een half uur tot anderhalf uur tijd in beslag. Het is dus zo gedaan en u hoeft niet lang in onze kliniek te blijven. Als alles goed is gegaan mag u zelfs dezelfde dag nog naar huis om daar verder te herstellen van de operatie!

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Één van de vele voordelen van Ooglift is dat het eerste (uiteraard geheel vrijblijvende) consult geheel gratis is. Dit consult wordt uitgevoerd door de chirurg omdat hij er natuurlijk het meeste verstand van heeft. Door middel van dit consult weet u wat u kan verwachten en wat wij voor u kunnen betekenen. Omdat wij ons enkel richten op cosmetische oogchirurgie zijn wij zeer gespecialiseerd hierin en bent u bij ons het beste uit voor een ooglidcorrectie. Ook kunt u bij ons 7 dagen per week terecht.

Op onze site (www.ooglift.nl) kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Ook vindt u daar verschillende voor – en na foto’s, en ervaringen van de vele mensen die u al voorgegaan zijn!