Ad Werk
Image default
Vakantie

Een vakantiehuis in de Dordogne

Boek nu een vakantiehuis in de Dordogne, dit ligt in Zuid-Frankrijk. Het luxe vakantiehuis is een authentiek huis in de Dordogne, Zuid-Frankrijk. Sinds 2003 wordt het vakantiehuis verhuurd door FranceVilla. De eigenaren van het bedrijf wonen zelf al jarenlang in Frankrijk waardoor ze specialist zijn geworden in Zuid-Frankrijk. Ze vertellen u alles over de cultuur en de verschillende activiteiten die u kunt doen.

Boek nu een vakantiehuis in de Dordogne

Het vakantiehuis in Dordogne, Zuid-Frankrijk is een luxe vakantiehuis voorzien van luxe voorzieningen. Zoals bijvoorbeeld een zwembad. Daarnaast kunnen de eigenaren u alles vertellen over de cultuur, het eten en activiteiten in Zuid-Frankrijk. 90% van de vakantiehuizen staan in de Dordogne, Périgord noir is het mooiste gedeelte van de Dordogne. Hier staan enorm veel kastelen, grotten en valleien, kortom genoeg activiteiten om te beleven. De hoofdstad van de Dordogne is Sarlat, dit stadje moet u echt bezoeken. Het is een prachtig bewaard middeleeuws stadje, volledig gerestaureerd. Het is een bruisende stad met in het hoogseizoen veel rondleidingen en festivals. In Périgord vert is de groene vallei in de Dordogne, ook hier staan de vakantiehuizen van FranceVilla. Het ligt in het noordelijke gedeelte van de Dordogne. In de groene vallei zijn genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken en genoeg activiteiten om te beleven. De heuvels in het gebied maken het landschap interessant en enorm mooi.

Bekijk de beschikbaarheid

Bent u geïnteresseerd in een van de vakantiehuizen in de Dordogne in Zuid-Frankrijk? Bekijk dan snel de beschikbaarheid van de huizen. De beschikbaarheid wordt helemaal up-to-date gehouden door de eigenaren. Dus boek nu uw vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. 90% van de vakantiehuizen staan in de Dordogne, dit is volgens de eigenaren van FranceVilla het mooiste gebied van Frankrijk. Dus boek nu uw vakantiehuis in de Dordogne en beleef hoe het is om in Frankrijk te wonen. Bekijk snel de beschikbaarheid van de huizen.