Ad Werk
Image default
Vakantie

Tiny house Twente

Hoe leuk je je werk ook vind, als je hard werkt heb je af en toe tijd nodig om tot rust te komen. Helemaal als je je baan combineert met de zorg voor je gezin en misschien zelfs nog een cursus of opleiding. Maar waar ga je heen? Als je slechts een paar dagen hebt om te ontspannen is het belangrijk dat de plek helpt om de stress uit je lijf te laten stromen.

Twente is de perfecte keus!

Twente is lekker makkelijk bereikbaar. Vanuit de Randstad ben je er al in een paar uurtjes. Maar hoe dichtbij ook, je komt in een heel andere wereld terecht. In Twente doen ze de dingen nog ouderwets. Hier nemen de mensen de tijd voor de dingen in het leven die er écht toe doen. Dat proef je, wanneer je een van de streekproducten proeft, je voelt het in de gastvrijheid die je te wachten staat en je merkt het aan de liefde van de Tukkers voor hun streek.

In Twente lijkt het soms wel alsof de tijd vertraagd. Natuurlijk, ook hier wordt hard gewerkt, maar op de een of andere manier is het onmogelijk om in Twente gestresst te raken.

Accommodatie voor iedereen

De Twentenaar is trots op zijn streek. Het liefst zouden ze iedereen uitnodigen om de regio te komen bezoeken. Dat kan natuurlijk niet, want dan zou het wel erg druk zijn. Maar in onze regio zijn wel tal van accommodaties beschikbaar. Boek bijvoorbeeld een kindvriendelijke familiekamer in een van de top-hotels.

Wat misschien nóg leuker is, is een tiny house. Oorspronkelijk bedacht als woonvorm die minder milieubelastend is, wordt het tiny house tegenwoordig gezien als mogelijke oplossing voor de woningnood. Maar hoewel een tiny house voor starters een uitkomst is, ziet niet iedereen het zitten om permanent in een klein huis te wonen. Maar als vakantiehuisje blijkt het tiny house een geweldige keuze.  Iedereen is gecharmeerd van een tiny house. De huisjes ogen schattig (wat borg staat voor romantiek) en zijn verrassend praktisch ingericht.

Boek een lang weekend, een midweek of een langer verblijf in een van de tiny houses in Twente en kom even lekker tot rust. Waar je dat doet? Op www.visittwente.nl natuurlijk!