Ad Werk
Image default
Vakantie

Op pad in Overijssel? Overnachten doe je in trekkershutten

Kom je een keer bij ons op bezoek, in Overijssel? Omdat Overijssel zo dichtbij ligt, is het verleidelijk om af en toe een dagtripje te maken. Dat moedigen we ook zeker aan. Maar als je Overijssel wat beter wilt leren kennen, trek je er beter een paar daagjes voor uit. En trouwens, door in Overijssel te overnachten voelt je korte uitstapje ineens als een mini-vakantie. Gewoon, zonder dat het je vrije dagen hoeft te kosten!

Overnachten in Overijssel

In Overijssel kan iedereen een accommodatie vinden die past binnen het eigen budget. Er zijn budgetcampings waar je met je eigen tentje kunt overnachten en er zijn vijfsterren-hotels waar je echt helemaal in de watten wordt gelegd. Is een vijfsterren-hotel te duur en een camping je iets te primitief? Dan zijn de trekkershutten die op verschillende plekken te boeken zijn helemaal perfect voor jou. Trekkershutten slapen een stuk comfortabeler dan een koppeltentje, terwijl je wel echt helemaal het buitengevoel en de vrijheid van kamperen kunt ervaren.

Verschillende soorten trekkershutten

Tussen de diverse trekkershutten in Overijssel kunnen best grote verschillen bestaan. Dat geeft jullie de kans om de beste match uit te zoeken.

Als jij en je partner even de rust en privacy van de natuur willen opzoeken kun je terecht in een van de trekkershutten op prachtige plekjes in de natuur, zoals op Natuurkampeerterrein De Klashorst of Natuurcamping De Lemeler Esch. Ga je juist met het hele gezin op pad? Dan kies je naturlijk voor een familiecamping zoals Vrijetijdspark Beerze Bulten of De Zandstuve.

Wil je het simpel houden en zoek je gewoon een plekje om te slapen, zonder al teveel poespas? Kies dan een eenvoudige Trekkershut Basis. Wil je meer? Dankzij de ruime keuze uit luxere trekkershutten weten we één ding zeker: jullie gaan in Overijssel een toptijd beleven! Bekijk het hele aanbod trekkershutten in Overijssel op www.visitoost.nl