Ad Werk
Image default
Bedrijven

Een portaalkraan met een kettingkabel: een robuuste combinatie

Een portaalkraan met een kettingtakel: een robuuste combinatie

Voor werkplaatsen en fabrieken waar regelmatig zware lasten verplaatst moeten worden is een portaalkraan een waardevolle investering. Een portaalkraan kan zware lasten hijsen en verplaatsen over de lengte en breedte van het werkgebied. Koop een Portaalkraan bij Ad. A. Klein

Normaal gesproken wordt iedere Portaalkraan geproduceerd in de herkenbare kleur geel (RAL 1007) maar bij Ad. A. Klein kunt u een mobiele laadkraan ook laten produceren in een andere kleur. Zo kunt u bijvoorbeeld een Portaalkraan in de kenmerkende kleuren van uw organisatie laten maken. Naast het kiezen van een andere kleur, is het ook mogelijk om een mobiele Portaalkraan met afwijkende afmetingen of een andere hijscapaciteit te laten produceren. De specialisten van Ad. A. Klein staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van een mobiele Portaalkraan

Mobiel Portaalkranen zijn in tegenstelling tot andere kranen vrij gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast kunt u een mobiele portaalkraan zowel met een handmatige over een elektrische kettingtakel uitrusten. Tenslotte zijn mobiele portaalkranen kostenbesparend en kunnen ze op maat voor u geproduceerd worden.

Kies de juiste kettingtakel

Zodra u een mobiele portaalkraan heeft laten produceren, is de keuze van de juiste kettingtakel de volgende taak. Zoals eerder genoemd, heeft u de keuze uit diverse handmatige en elektrische kettingtakels. Als u een kettingtakel nodig heeft voor het verplaatsen van zware lasten, maar wilt u liever geen vonken zien in verband met explosiegevaar? Kies dan voor een luchttakel! Deze takels kunnen door gas of lucht samen te persen een gewicht tot 10 ton hijsen. Heeft u slechts af en toe een kettingtakel nodig? Dan is een hand- of rateltakel vaak ook al een goede optie.

Goede portaalkranen tegen scherpe prijzen

Bij Ad. A. Klein transporttechniek beschikken ze over jarenlange ervaring op het gebied van hijs- en hefmiddelen. Ze leveren op maat gemaakte kranen tegen een zeer scherpe prijzen. Naast het leveren van kranen en takels, helpen ze ook bij montage, keuringen, revisies en reparaties.

https://www.adaklein.nl/portaalkraan/