Ad Werk
Image default
Bedrijven

Kalenders drukken voor uw bedrijf? Kies voor kalenderbestellen

Gepersonaliseerde kalenders zijn een mooie aanwinst voor op het werk, thuis en uitstekend als relatiegeschenk. Maar wat zijn de opties in kalenders drukken met logo, foto en tekst? Welke kalender past het best bij mij, mijn kantoor en relaties? Lees hier snel verder over kalenderbestellen.nl, de kalendermodellen en het perfecte ontwerp voor jou!

De bureaukalender

Een bureaukalender is uitstekend voor de uitstraling in kantoren en handig op ieder bureau. Personaliseer deze met logo, tekst en laat iedere maand een andere pakkende achtergrond zien. Het staat netjes en opgeruimd op het bureau. De achtergrond straalt en reflecteert waar jij en jullie voor staan. Door het fijne (maandelijkse) overzicht zie je in een oogopslag welke dag het is, welke datum en welk weeknummer. Handig als er veel planningswerkzaamheden zijn en uitstekend als relatiegeschenk, want iedere keer als je relatie op zijn bureau kijkt, zien ze jouw logo en tekst(en)!

De fotokalender

Met de fotokalender laat je in een oogopslag zien waar jij voor staat! Kies uit thema’s zoals auto-kalenders, dierenkalenders, natuur & landschap tot aan classy pin-up kalenders. Het is een muurkalender met alles op een bladzijde. Bij kalenderbestellen.nl heb je ook de optie zesbladige kalenders te drukken met logo. Deze compacte kalender heeft dan twee maanden per foto.

De weekkalender

De weekkalender is de klassieker onder de kalenders. Handig om in een blik te zien wat er op de planning staat. Het wordt veel gebruikt op kantoor, thuis voor werk, als familiekalender, in werkplaatsen, garages, etcetera. Met deze kalender als relatiegeschenk zit je altijd goed! Kies de achtergrond die bij jou en jullie past, want deze blijft alle weken van het jaar hetzelfde. Laat jouw logo en tekst van de kalender afstralen! Een zeer functionele eye-catcher die intensief gebruikt kan worden.

De maandkalenders

We bieden de klassieke maandkalender, de driemaandkalender en de viermaandkalender. De klassieke maandkalender bestaat uit twee pagina’s. Er straalt een foto op de bovenste pagina en op de onderste zie je het maandoverzicht. De drie- en viermaandskalender is een groot formaat en hierbij straalt bovenaan de foto en daaronder zie je het overzicht per drie maanden of vier maanden. Voor alle maandkalenders geldt dat logo en tekst(en) zowel boven als onder geplaatst kunnen worden. Wij maken het ontwerp voor je, volledig op basis van jouw wensen en visie, gratis!

Zo zie je, de mogelijkheden zijn enorm bij kalenderbestellen.nl voor kalenders drukken met logo, foto en tekst. Heb je vragen? We helpen je graag verder. Je kunt ons eenvoudig bereiken, ook voor advies en het ontwerpen van de perfecte kalender.