Ad Werk
Image default
Financieel

BTW specialist voor belastingzaken

BTW-specialist voor belastingvragen

Als je op zoek bent naar een btw-specialist die jou kan helpen bij al je btw vragen dan ben je bij Houtsma BTW-advies aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en de grote eigen kennis die wij hebben kost het voor ons vaak minder tijd om de belastingvragen uit te zoeken. Doordat wij minder tijd nodig hebben voor onderzoek kunnen wij onze diensten vaak voor een relatief lagere prijs voor je uitvoeren. 

Door onze jarenlange kennis en het bijhouden van deze kennis zijn wij dé specialist op het gebied van btw vraagstukken. Hier maken wij dan ook veel tijd voor vrij om deze kennis bij te houden. 

Als BTW-specialist kunnen wij van Houtsma BTW-advies veel voor je betekenen op het gebied van: koop of verhuur van onroerende zaken, internationale leveringen van goederen en diensten, afstandsverkopen, bezwaar & beroepsprocedures, consignatiegoederen, detacheringen & zzp’ers in de zorg, btw suppletieaangifte, bezwaar en beroepsprocedures, zorgvrijstelling en wmo, onderwijsvrijstelling, hulp bij terugvorderen buitenlandse btw, overige aspecten van de omzetbelasting. Staat het onderwerp er niet tussen? Neem dan eenvoudig telefonisch of via het contactformulier contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Over Houtsma BTW-advies

Sinds 2013 helpen wij iedereen die vast loopt op bepaalde BTW-vraagstukken. Dit doen wij door sinds 2013 onze kennis up to date te houden en steeds de boeken in te blijven duiken om meer kennis te vergaren. Wij proberen om de administratie last tot het meest noodzakelijke te beperken en besparen je hiermee een hoop tijd en geld. Wil je btw advies van een ervaren btw-specialist tegen een scherpe prijs? Neem dan eenvoudig via de website contact met ons op en dan bespreken we samen hoe we jou van dienst kunnen zijn. Op de website kan je meer informatie vinden over onze diensten en ook is het mogelijk om een offerte of belafspraak aan te vragen. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.houtsmabtwadvies.nl/

https://www.houtsmabtwadvies.nl/btw-specialist/