Ad Werk
Image default
Dienstverlening

Stretchtent huren bij PavllionRex

Stretchtent huren voor uw evenement

Voor een feestje in het najaar is een stretchtent huren een goede zet, omdat het weer onvoorspelbaar is in Nederland. U wilt tenslotte niet dat uw gasten in de regen of kou moeten staan. Met het huren van een stretchtent zorgt u ervoor dat uw gasten warm en droog staan, of uit de schaduw als de zon gaat schijnen. 

Bij PavilionRex hebben we verschillende formaten stretchtenten te huur en u heeft ook de keuze uit verschillende kleuren. Er zijn diversen opties bij te boeken zoals gezellige sfeerverlichting, zijkanten voor tegen de regen of wind, vloerdelen of terrasverwarming voor evenementen in het najaar of in de winter. De tenten worden voor u opgebouwd en afgebroken en dat is allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Formaten stretchtenten

Het huren van de stretchtenten kan in verschillende formaten en kleuren. De stretchtenten worden verhuurd in de maten S, M, L of een offerte op maat waarbij verschillende tenten gekoppeld worden. Maat S zijn tenten die vanaf 4 bij 4 meter gaan, voor ongeveer 13-38 personen en is er in de kleuren zand, grijs, taupe en taupe-wit. Maat M zijn tenten die vanaf 7 bij 8 meter gaan, voor ongeveer 35-50 personen en is er in de kleuren, zand, taupe, taupe-wit, zwart en antraciet. Stretchtenten in maat L gaan vanaf 10 bij 10 meter, voor 84-166 personen en is er in de kleuren paars, taupe-wit en zwart. Als u een tent wilt huren voor meer dan 166 personen dan kunt u een maatwerk offerte aanvragen. De tenten zullen dan gekoppeld worden, zodat er meer sta en zit ruimte is voor uw gasten. 

Op de website kunt u voorbeelden van verschillende tenten bekijken en krijgt u ook een beeld van hoe de sfeer er in de tenten uit komt te zien. Neem contact op voor meer informatie of als u vragen heeft over het huren van de stretchtenten. Vraag een offerte aan via: https://pavilionrex.nl/stretchtent-maten/

https://pavilionrex.nl/stretchtent-huren