Ad Werk
Image default
Woning en Tuin

Massief eikenhouten tafels – een garantie voor een mooie en milieuvriendelijke ambiance

Eiken tafels van massief hout zijn niet alleen indrukwekkend vanwege de buitengewoon ontspannen sfeer die het natuurlijke hout uitstraalt. De hoogwaardige modellen van Wohnen.de zijn duurzaam en dus milieuvriendelijk geproduceerd. Bij Tafels99 vindt u fascinerende massief houten tafels in vele maten en uitvoeringen, variërend van boomstamtafels van teak of acacia voor eetkamers of lofts via bijzettafels in Z-design en zeshoekige vormen.

Diverse en veelzijdige ontwerpen bij Tafels99
Massief houten tafels zijn altijd gemaakt van massief hout en zijn niet gefineerd zoals vele andere meubelstukken. Dit betekent bijvoorbeeld dat de tafelbladen niet uit verschillende houtsegmenten/houtlagen zijn vervaardigd.

Massief houten tafels zijn niet alleen een weldaad voor het milieu, de verschillende designs van Wohnen.de bieden u diverse voordelen ten opzichte van traditioneel vervaardigde meubels. Massief houten tafels met massief houten onderstellen in de vorm van schraagpoten, vier rechte of drie afgeschuinde houten poten, in Italiaanse stijl of met verschillende ijzeren/roestvrij stalen constructies hebben het bijzondere voordeel – er is geen elektrostatische oplading. Dit betekent ook dat er minder stof wordt aangetrokken.

De verschillende ontwerpen van Wohnen.de stralen ook altijd een aangenaam vriendelijke woonsfeer uit. Dankzij de open poriën kunnen tafels van massief hout vochtigheid opnemen en weer afgeven wanneer de lucht extreem droog is. Zo kunnen tafels van massief hout het klimaat in uw kamer op een natuurlijke manier regelen. Wohnen.de biedt u ook modellen aan die door hun robuuste structuur en constructie een bijzondere blikvanger vormen. Met gedraaide poten of houtsnijwerk, een natuurlijke boomrand en puristische onderstellen vindt u altijd het perfecte model voor uw individuele woonruimte.

https://www.tafels99.nl/