Ad Werk
Image default
Bedrijven

Het festivalseizoen is weer begonnen, dit betekent een stijging bij verschillende winkels

Na twee jaar corona mogen we deze zomer eindelijk weer naar festivals. Het festivalseizoen is dan ook al begonnen en hier wordt volop van genoten. Door het beginnen van het festival seizoen zijn er meerdere winkels die eindelijk weer meer omzet draaien. Zoals kampeerwinkels en sites waar je research chemicals bestellen kunt aanvragen om te onderzoeken.

 

Kampeerwinkels

Kampeerwinkels zien een grote stijging in hun verkopen. Waar ze het de afgelopen jaren alleen van de kampeerders moesten hebben komen dit jaar de festivalgangers weer kijken. Nieuwe tenten, nieuwe luchtbedden en een lekker warme slaapzak. Veel mensen die in de coronajaren 18 zijn geworden hadden deze spullen nog niet. Zij hebben nog niet eerder de kans gekregen om naar een festival te gaan. Al deze mensen zijn nu eindelijk opzoek naar hun festival uitrusting. Ook mensen die wel al naar festivals zijn geweest zijn vaak opzoek naar een nieuwe uitrusting. Veel mensen hebben tijdens corona de grote schoonmaak gehouden. Die festivaltent ziet er in de meeste gevallen niet meer fris uit. Een nieuwe tent voor een nieuw seizoen was dus voor velen de perfecte oplossing. Ook de luchtbedden begeven het elk jaar weer. Een nieuw luchtbed is dus zelfs voor de doorgewinterde festivalganger een must.

 

De webshops voor plezier

Bij de webshops voor plezier zijn de verkopen ook weer gestegen. Bij dit soort winkels kun je research chemicals bestellen. Dit zijn stoffen die gebruikt kunnen worden bij onderzoeken. Er is nog weinig bekend over deze stoffen, vandaar de naam research chemicals. Research chemicals bestellen is niet per se festival gerelateerd. Het is namelijk niet de bedoeling om deze stoffen tot je te nemen. Er is nog niet genoeg bekend over deze stoffen om veiligheid te garanderen. Toch zien deze webshops een stijging van de verkopen sinds het begin van het festival seizoen. Buiten het festival seizoen worden deze research chemicals dus minder besteld.

https://funcaps.com/research-chemicals.html