Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Zoek je naar inspiratietips voor je eigen muismat?

Als je inspiratietips zoekt voor je eigen muismat, dan moet je zeker even verder lezen. Hoe leuk is het om een bedrukte muismat te laten maken voor op je kantoor, thuis of op het werk? Een bedrukte muismat valt direct op en maakt je bureau helemaal af. Zo is het mogelijk om een muismat te laten bedrukken met de afbeeldingen van je kinderen, of van bijvoorbeeld een landschap waar je geweest bent. Welke opties zijn er verder allemaal mogelijk als je een eigen muismat wil kopen?

 

Bedrukken van een creatieve muismat

Zoals hierboven al even is benoemd, is er een mogelijkheid tot het bedrukken van een creatieve muismat. Dit kost niet veel tijd en het is ook nog eens gemakkelijk. Je bepaalt zelf wat voor ontwerp de muismat krijgt en hoe de muismat eruitziet. Wil je bijvoorbeeld een ronde muismat, of een vierkante? Je hebt hier zelf de keuze in. Wil je het bedrukken van een creatieve muismat gebruiken voor een zakelijke muismat? Dan is het bijvoorbeeld mogelijk om je logo erop te laten bedrukken. Dit is ook een leuk product in bijvoorbeeld een kerstpakket voor alle werknemers. Om de muismat helemaal af te maken voeg je een antislip onderkant toe. Dit maakt de muismat erg makkelijk in gebruik. En wil je een muismat gebruiken voor het gamen? Dan is het ook mogelijk om een speciale gamemuismat te bestellen. Deze zijn namelijk van een groter formaat, en ook deze kun je aanpassen naar jouw wens. Laat de muismat bijvoorbeeld bedrukken met een afbeelding van een leuke game, of van een karakter uit je favoriete game. Maar waar kun je het bedrukken van een creatieve muismat laten doen? 

 

Stickado

Het bedrukken van een creatieve muismat kun je doen bij Stickado, vanaf €12,95. Overigens is dit niet alleen een leuke aankoop voor jezelf, maar ook als cadeau als iemand jarig is of voor bijvoorbeeld Vaderdag. Naast een creatieve muismat is het mogelijk om nog veel meer gepersonaliseerde producten te laten maken via deze webshop. Wat dacht je van een gepersonaliseerde borrelplank, bieropener of een leuke mok? Je kunt alle kanten op met gepersonaliseerde producten, en voor iedereen kun je wel wat leuks maken. Plaats je de bestelling voor 16:00 uur via deze webshop? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden, wat overigens gratis is voor alle bestellingen boven de €25,-. Heb jij al een leuke muismat in je hoofd, of wil je een ander gepersonaliseerd product ontwerpen? Begin dan nu met je ontwerp en ontvangt de bestelling binnen een aantal dagen. Kom je er niet uit? Neem dan even contact op met deze webshop, dit kan telefonisch of via de mail!