Ad Werk
Image default
Bedrijven

Een carrière in de zorg op Curaçao

Je droomt ervan om in het buitenland te wonen en te werken. Dit is een mooie nieuwe uitdaging, waarbij je veel nieuwe ervaring opdoet en het beste uit jezelf haalt. Je leert hierbij veel nieuwe mensen kennen, maar ook de cultuur van Curaçao. Je hebt bovendien nog een voordeel: altijd goed weer. Als je klaar bent met werken kun je lekker de zon in. Een dagje vrij? Dan kun je zelfs lekker naar het strand gaan. Droom jij van een carrière in Curaçao en werk je ook nog eens in de zorg? Dan is dit je kans!

 

Healthz

In de zorg zijn er altijd genoeg vacatures, zo dus ook in Curaçao. Healthz is een organisatie van zorgprofessionals die deze vacatures regelt. Als jij interesse hebt in werken op Curaçao dan begeleiden zij je. Jouw verblijf gaat op deze manier een succes worden. Het aanbod in vacatures is zeer gevarieerd, dus er zit altijd wel een baan voor jou tussen.

 

Vacatures

Zoals net al gezegd zijn het aantal vacatures zeer gevarieerd. Zo kan je verpleegkundige zijn op Curaçao, maar ook arts, anesthesiemedewerker, OK-assistent etc.

De meeste vacatures die openstaan om te werken op Curaçao zijn die van verpleegkundigen. Naar verpleegkundigen is altijd wel vraag, dit komt vanwege de verhouding van het zorgpersoneel en het inwoneraantal van Curaçao. Daarnaast zijn ze in Curaçao altijd op zoek naar artsen, want je kunt nooit genoeg hebben aan goed gekwalificeerd zorgpersoneel. De artsen en verpleegkundigen vormen namelijk samen de bouwstenen van de zorg.

 

Solliciteren

Als je nu geïnteresseerd bent in werken op Curaçao en vooral ook om daar een mooie carrière te maken dan kun je altijd solliciteren. Solliciteren kan heel makkelijk via de website van Healthz. Je vult dan een formulier in en je laat je CV achter. Daarna zul je vanzelf wat horen van Healthz. Wie weet zit jij binnenkort op Curaçao. Veel succes met je sollicitatie!

https://www.healthz.eu/werken-op-curacao/