Ad Werk
Image default
Bedrijven

De stages van de toekomst!

Jonge mensen zijn steeds op zoek naar manieren om werkervaring op te doen. Er is veel competitie op de arbeidsmarkt. Het is daarom een goed idee om op tijd te beginnen met het zoeken naar een stage. Hierbij is het slim dat je stages zoekt die van pas komen in de toekomst!  We noemen een aantal stages voor jou op, van een stage commerciële economie tot een stage in de zorg.

                                                                                                                            

Stage in data analytics

Data is de toekomst en stages in data zijn dan ook heel interessante mogelijkheden om ervaring op te doen! Wanneer het gaat over data, moet het niet per se eng worden opgevat. Zo is een stage in rechten of business dat is gelinkt aan data ook een zeer lucratieve optie!

 

Stage commerciële economie

Marketing, management, communicatie en sales, met een stage commerciële economie krijg je de kans om verschillende disciplines te combineren en zo heel veel te leren. Met een stage commerciële economie wordt je een zeer gewaardeerd lid van een veelzijdig team, dat je heel veel kan leren over marketing- en salesactiviteiten. Je leert hoe je een bedrijf kan afstemmen op klanten, om hun ervaring nog beter te maken! 

 

Management stage

Er worden steeds vaker nieuwe bedrijven opgericht. Al deze bedrijven moeten natuurlijk ook geleid worden door mensen. Het is dus een goed idee om op zoek te gaan naar een stage die je werkervaring geeft als student in een management of business richting. Hierbij leer je van echte professionals de kneepjes van het vak! 

 

Stage in de zorgsector

De zorgsector is één van de vaakst vergeten sectoren om een stage in te doen. Er is nood aan heel veel bekwame mensen in zowat alle functies die te maken hebben met deze sector. Dit gaat dan ook over verplegers en dokters, maar het kan zeker ook gaan over de beroepen die hier mee gelinkt zijn, zonder dat ze in de praktijk staan! 

 

https://fiks.nl/stage/commerciele-economie