Ad Werk
Image default
Mode en Kleding

Waarom kiezen vrouwen voor een bralette?

Waarom kiezen vrouwen voor een bralette?

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om een bralette bh te dragen. Nu vraag jij je vast af, wat is een bralette? Een bralette bh is een bh die in principe volledig is gemaakt van stof. Nu denk je vast, dat zijn toch alle bh’s? Dat klopt! Echter zit het verschil hem in het stukje ondersteuning en de dikte van de stof. Een bralette is namelijk speciaal voor vrouwen die hun natuurlijke vormen willen laten zien. Daarnaast draagt het simpelweg ontzettend fijn en heeft een uitdagende uitstraling. Kortom, redenen genoeg om er één te dragen. Om je een idee te geven waarom steeds meer vrouwen kiezen voor het dragen van een bralette, hebben we hier een aantal redenen cq. voordelen voor je op een rijtje gezet.

Optimaal draagcomfort

Voor veel vrouwen is het een gevoel van vrijheid wanneer ze na een lange dag werken of stevige sport sessie eindelijk hun freya sport bh mogen uitdoen. Het dragen van een sport legging daarentegen wordt vaak wel als prettig ervaren. Dit gevoel is te vergelijken met het dragen van de bralette. Dit komt, doordat je het gevoel hebt alsof je geen bh draagt. Wel is het aan te dragen, dat wanneer je grotere borsten hebt, je kiest voor een bh met extra ondersteuning. Dit zal vaak zijn in de vorm van een beugel.

Stijlvol

Wil jij net een beetje extra glans geven aan je outfit, dan is de bralette hiervoor bij uitstek geschikt. Het grote voordeel is, is dat ze er ontzettend leuk uitzien. Dit komt door de vaak met kant afgewerkte randen, zowel rondom de cup als bij de banden. Wil je toch liever geen kant, dat kan natuurlijk ook. Net als alle bh’s is ook de bralette verkrijgbaar in verschillende soorten.

Gemakkelijk te dragen

Het grootste voordeel van het dragen van een bralette, is simpelweg omdat ze super praktisch zijn. Vooral tijdens het wassen is het vaak een hele uitdaging om je bh er weer in goede staat uit te kunnen krijgen. Je moet ze apart wassen en vaak ook nog in een daarvoor bestemde zak. Met de bralette hoeft dit absoluut niet. Omdat er geen beugels of andere delen in zitten, kun jij je bralette gewoon bij de normale was in doen. Wel even oplette dat je geen felle kleuren bij je witte overhemd in doet, maar voor de rest is het geen enkel probleem.