Ad Werk
Image default
Mode en Kleding

Wat nemen de meeste mannen mee in hun tas?

Wat nemen de meeste mannen mee in hun tas? 

Als we denken dat vrouwen veel meenemen in hun tas, let er dan eens op wat mannen allemaal in hun tas stoppen. Tegenwoordig is het gewoonlijk dat zowel mannen als vrouwen lopen met een tas, met hierin benodigde en niet-benodigde spullen.

 

Waarvoor gebruiken mannen een tas?

Mannen gebruiken hun tas voor verschillende gelegenheden, zoals een laptoptas voor zakelijk gebruik of een cross body tas voor privégebruik. Hierin stoppen ook mannen hun dagelijkse benodigdheden zoals hun sleutels, portemonnee en agenda. Ook worden de tassen voor mannen vaak gebruikt voor de spullen van vrouwen, zodat zij zelf geen tas hoeven mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een pasjeshouder dames, sleutels of zelfs een lekker luchtje.

 

Hebben mannen genoeg aan 1 tas?

Net zoals dat vrouwen vaak niet genoeg hebben aan 1 tas, geldt dat voor mannen eigenlijk hetzelfde. 1 tas gebruiken voor meerdere gelegenheden is namelijk hier hygiënisch, waardoor je vaker een nieuwe tas moet kopen. Maar welke tassen zijn nu echt nodig voor een man? Denk hier bijvoorbeeld aan een weekendtas, welke te gebruiken is voor een weekendje weg of een korte vakantie, een sporttas voor het sporten of een laptoptas voor het vervoer van je laptop. Naast deze tassen is het ook van belang om over een tas te beschikken welke nodig is voor dagelijks gebruik. Denk hierbij dan aan een schoudertas, een heuptas of een cross body tas.

 

Welke tas is het meest praktisch voor een man?

Gezien ook mannen hun sleutels, portemonnee en dergelijke mee dienen te nemen, is het handig dat ook hiervoor een goede tas is, neem bijvoorbeeld de schoudertas voor mannen. Ben jij dus opzoek naar een schoudertas mannen? Neem dan eens een kijkje bij The Bag Store voor een uitgebreid assortiment. Op deze website zie je de schoudertassen in verschillende soorten en maten, maar ook in veel verschillende merken. Deze tassen zijn voornamelijk gemaakt voor het meenemen van spullen op zowel privé als zakelijk gebied en zijn dus eigenlijk niet te missen in de tassencollectie voor heren.

 

Hoe nemen mannen hun spullen mee zonder tas?

Het komt nog genoeg voor dat mannen liever geen tas meenemen of dat hun voorkeur hier niet naar uitgaat. Om dit kleine probleem op te lossen maken zij vaak gebruik van de vrouwen tas. De meest gebruikte tas voor vrouwen is namelijk de handtas dames, gezien deze tas voldoende inhoud heeft voor het meenemen van meerdere spullen, voor inderdaad meerdere personen.