Ad Werk
Image default
Cadeau

Geboortetegeltje

Geboortetegeltje als kraamcadeau

Een kraamcadeau blijft lastig om uit te zoeken, want wat geef je en een persoonlijk cadeau valt altijd beter in de smaak. Een geboortetegeltje is daarom het perfecte kraamcadeau. Het tegeltje kan bedrukt worden met twee zelfgekozen foto’s en daarnaast kan je de naam, lengte en geboortetijd invullen. Als extra aanvulling is het ook nog mogelijk om het gewicht en de geboortedatum toe te voegen. De tegels zijn er in het blauw, roze en groen. Zo is er voor iedereen een tegel om uit te kiezen. De tegel wordt op een standaard geplaatst zodat deze een mooi plekje in de babykamer of ergens anders in huis kan krijgen.

Het geboortetegeltje is een ideaal cadeau om te geven aan de kersverse ouders of opa’s en oma’s. De tegel wordt afgewerkt met een coating waardoor de foto’s en teksten lang mooi blijven. De tegel wordt persoonlijk gemaakt voor Mijn-Kado en leuk ingepakt, waarna je de tegel ongeveer binnen 3 werkdagen in huis ontvangt. Dit is allemaal eenvoudig via de website te bestellen en kan gewoon vanuit huis! 

Aanbod gepersonaliseerde cadeaus

Naast het geboortetegeltje zijn er bij Mijn-Kado nog veel meer cadeaus te bestellen die gepersonaliseerd kunnen worden met een foto of tekst. Zo weet je dat je cadeau altijd in de smaak zal vallen. Herinneringeren worden vastgelegd en hierdoor is het een tijdloos cadeau om te geven. Als kraamcadeau zijn er nog meer opties in de webshop van Mijn-kado, zo kan je ook een mok bestellen met een foto erop of een aluminium fotopaneel. Neem een kijkje in de webshop van Mijn-Kado om alle producten te bekijken. Voor elke gelegenheid is er een cadeau beschikbaar die klaar staat om gepersonaliseerd te worden. Voor meer vragen of cadeaus op maat kan je contact opnemen met Mijn-Kado en ze helpen je graag! 

https://mijn-kado.nl/geboortetegeltje/