Ad Werk
Image default
Cadeau

Verrassing!

Er zijn tal van manieren waarop je een geliefde kan verrassen met zijn 50e verjaardag: een diner koken, een mooie abraham pop huren, noem zo maar op. Dit kan ontzettend leuk zijn om te doen, maar dat is wel sterk afhankelijk van de persoon. Sommige mensen hebben nou eenmaal een hekel aan verrassingen, en die zullen een stuk minder enthousiast zijn als je je met een groep vrienden in de woonkamer hebt verstopt. Maar, ook dit soort mensen kun je verassen; dat moet alleen op een andere manier

Een geheim feest

Zo kan het bijvoorbeeld ontzettend leuk zijn om voor de jarige een verrassingsfeest te organiseren. Hier komt echter wel een hoop geregel bij kijken. Niet alleen moet je een heel feest op touw zetten, met de gebruikelijke problemen zoals data regelen, een locatie kiezen, etc, maar daarnaast moet je er ook voor zorgen dat niemand zijn of haar mond voorbij praat en zo de hele verrassing verpest. Maar, als het allemaal is gelukt, is het voor de jarige vaak enorm leuk om op deze manier in het zonnetje te worden gezet. Vergeet alleen niet om te kijken of het feest ook voor de jarige wel uitkomt; voor je het weet sta je uren te wachten voor niets.

Subtielere cadeau’s

Maar zoals eerder ook al is benoemd is niet iedereen gediend van dit type feestjes. Dat betekent echter niet dat je niet iets anders leuks in het geheim kan organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een dinertje bij zijn favoriete restaurant, terwijl hij eigenlijk denkt dat jullie gewoon wat simpels te eten gaan bestellen. Of je kan er ook voor kiezen om een leuke activiteit te verzinnen, om samen te gaan doen op een vrije middag terwijl de ander denkt dat je een rondje gaat lopen in het bos. De mogelijkheden zijn haast eindeloos, maar voor bijna iedereen is wel iets te vinden!