Ad Werk
Image default
Cadeau

Je eigen jungle maak je met de junglewandmat van KunsthaagEU

Je eigen jungle maak je nu eenvoudig zelf met de Jungle Wandmat. Uiteraard hoeft deze geen water en is helemaal onderhoudsarm. Want ze zijn van Kunststof. Bij KunsthaagEU zijn diverse kunststof jungle wandmatten verkrijgbaar.

Met een paar matten aan de wand maak je echt het verschil. En dit zal op iedereen veel indruk achterlaten. 

Jungle Wandmat maakt rustig en ontspannen

En een groeene omgeving maakt rustig en is bovendien heel erg sfeervol. Veel evenementen maken hier gebruik van. Dus het kan best zijn dat je onze wandmatten al bent tegengekomen bij een feest.

De kunststof jungle wandmat heeft een volle dekking, daardoor is er geen achtergrondscherm nodig. Hiermee is de wand helemaal bedekt en is er direct een positieve sfeer te zien.

Of je nou kiest voor een Photinia Rood, Klimop, Purpleforest of de Jungle Rome. Er zit vast wel iets bij wat geschikt is voor jou omgeving.

Fraai in de etalage of horeca

Een groen terras of in het interieur in een eetcafe is al helemaal trending in het buitenland en daar zijn ze veel te zien. Eveneens leuk in de etalage of showroom.

In Nederland is het ook helemaal hip aan het worden.

Eenvoudig zelf bevestigen

Een ander voordeel is dat je ze zelf kunt bevestigen en daarvoor helemaal geen dure hovenier voor nodig hebt. Simpel met bundelbandjes aan een spijker ophangen en klaar ben je. Ook hoef je geen water te geven, rommel op te ruimen dus een groot voordeel.

Kunststof Wanddecoratie is

  • snel te bevestigen
  • blijvend groen
  • duurzaam
  • een echte eyecatcher
  • trending
  • sfeerverhogend
  • fraai in restaurant, eetcafe of terras
  • leuk in het interieur of buitengebruik
  • prachtig in de serre of overkapping

Wandmatten waar je dus helemaal vrolijk van wordt. Snel een positieve sfeer te realiseren. Het zorgt ook nog eens voor minder ziekteverzuim. En bezoekers, medewerkers, sollicitanten zullen het erg gezellig vinden om in een groene omgeving te werken en ontvangen te worden 

Koop nu je eigen Jungle

Je eigen jungle is gewoon eenvoudig online te bestellen in de webshop. En de levertijd is maar een of twee werkdagen. Klik op de link Kunsthaag.eu.

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/