Ad Werk
Image default
Beauty en verzorging

Face framing bij kapsalon Esmee Sawyer Den Haag

Ben je op zoek naar een make-over maar heb je geen nieuwe ideeën meer, dan is face framing bij Kapsalon Den Haag Esmee Sawyer wellicht iets voor jou. Face framing is behandeling die je gezicht transformeert zonder er maar ook iets aan te doen. Het is een trend die terug van weggeweest is, en de nu weer populaire behandeling is ook een van de technieken waar we ons in specialiseren. Dus zoek je een makkelijke make-over in Den Haag die ook nog eens je haar mooier laat lijken, kom dan gerust een keer langs bij onze kapsalon.

Wat is face framing precies?

De techniek is gebaseerd op het toepassen van highlights om het gezicht beter tot zijn recht te laten komen. Deze worden rondom het gezicht geplaatst , waarbij we per gezicht kijken of we dit met stroken doen die grof zijn of wat fijnere stroken. Dus zonder enige vorm van aanpassing aan het gezicht maken het gezicht mooier. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Ook is het geschikt voor elk haar en gezichtstype.

Voordelen en advies

Je kan natuurlijk niet zomaar de highlights zetten, dus kijkt een specialist grondig naar wat er nodig is en de wensen van de klant. Ze gaan in gesprek over wat jouw preferenties zijn en gebaseerd daarop zullen we met hun eigen kennis een resultaat neerzetten waardoor het lijkt alsof je herboren bent. En een make-over van het gezicht is niet het enige voordeel. Ook verberg je er uitgroei een stuk mee, en oogt het haar ook nog eens stuk dikker. Zoveel voordelen met één behandeling, zoals al eerder gezegd lijkt het bijna te mooi om waar te zijn. Dus kom gerust eens een keertje langs bij Kapsalon Den Haag Esmee Sawyer om het uit te proberen.