Ad Werk
Image default
Beauty en verzorging

NIACINAMIDE VOORDELEN VOOR DE HUID

Als u een niacinamide serum in uw dagelijkse routine wilt opnemen, is het belangrijk te weten hoe en wanneer u het product moet gebruiken, zodat het zijn werk zo effectief mogelijk kan doen. Onze huidgezondheidsdeskundigen adviseren om een dun laagje Niacinamide serum op de huid aan te brengen na de huid grondig gereinigd en getonifieerd te hebben. De tweede stap in uw verzorging is de perfecte plaats voor dit serum. Zo kunnen de voordelen van het product effectief in uw huid worden opgenomen voordat u verder gaat met uw vochtinbrengende crème of breed-spectrum SPF-bescherming. Niacinamide serums zijn zeer goed te combineren met andere huidverzorgingsproducten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze niet goed samengaan.

De meeste mensen kennen vitamine B vanwege zijn vermogen om energie en zenuwfuncties te verbeteren, maar het gaat veel verder dan dat. Vitamine B3, ook wel bekend als niacinamide, is een in water oplosbare vitamine die samenwerkt met de natuurlijke stoffen in uw huid om vergrote poriën zichtbaar te helpen minimaliseren, slappe poriën strakker te maken, een ongelijkmatige teint te verbeteren, fijne lijntjes en rimpels te verzachten, dofheid te verminderen en een verzwakt huidoppervlak te versterken. Bovendien is het niet-irriterend en kan het de hele dag door worden aangebracht om de huidbarrière te helpen herstellen. En het beste van alles: Het is geschikt voor alle huidtypes.

De ontstekingsremmende eigenschappen van vitamine E olie zijn effectief bij het verzachten van het ontstekingsproces van acne. De natuurlijke verzachtende eigenschappen maken het een goed middel in de strijd tegen een droge huid, die vaak gepaard gaat met acne vanwege de neiging tot overreiniging en het ontdoen van de huid van haar natuurlijke oliën. Vitamine E stimuleert ook een gezonde collageengroei, wat resulteert in een stevigere huid en helpt beschadigde gebieden zoals acnelittekens of zonnevlekken te herstellen. Een paar druppels vitamine E toevoegen aan uw dagelijkse vochtinbrengende crème kan het uiterlijk van uw gezicht verbeteren. Je kunt vitamine e olie ook ’s nachts tegen acne gebruiken door een dun laagje van een oliemengsel op je huid aan te brengen en het de hele nacht te laten zitten.

Vitamine E is veel gebruikt in koreaanse skincare en staat erom bekend een rode, ontstoken huid te helpen behandelen als het uitwendig wordt gebruikt. In feite kan het net zo goed werken als hydrocortison en andere voorgeschreven medicijnen bij het helpen verminderen van huidontsteking, waardoor vitamine E een geweldige manier is om te helpen bij acne die je ongemak bezorgt. Koop nu korean skincare nederland.

https://kocosmo.nl/