Categorie op Hobby en vrije tijd

Welke stijgbeugels moet ik kiezen voor het paardrijden?

Ad-werk

Welke stijgbeugels moet ik kiezen voor het paardrijden? Stijgbeugels zijn plateau’s waar de ruiter zijn voeten op zet tijdens het paardrijden om in evenwicht te blijven wanneer het paard een onverwachte beweging maakt. Stijgbeugels worden met stijgbeugelriemen aan het zadel bevestigd. De ruiter kan doormiddel van stijgbeugels zijn paard “bestijgen”. Vroeger reden mensen zonder stijgbeugels.

Meer lezen

Zoeken naar kinderpaintball

Ad-werk

Ik ben aan het zoeken naar kinderpaintball en vond Paintball Centrum de Unit. Dit omdat ik een feestje wil organiseren voor mijn zoontje die graag eens wat stoers wil gaan doen met zijn vrienden en daarom vond ik paintball daar zeer geschikt voor. Ik heb van diverse mensen vernomen dat het ook voor kinderen schijnt

Meer lezen

Visgids Robert geeft advies.

Ad-werk

Visgids Robert geeft advies over vissen Robert is een visgids met jaren ervaring onder de riem. Ervaring met vissen, vis gereedschap en boten. Deze ervaring wil visgids Robert graag delen. Dit doet Robert via zijn website, waar u deze visgids voor een dagje of een paar dagen kunt huren. Tijdens deze vistocht kunt u het

Meer lezen