Ad Werk
Image default
Hobby en vrije tijd

Robin Williams | Zijn astrologie

Robin Williams

Zoals altijd is het essentieel om te beginnen met een goed begrip van de geboorte horoscoop. Dit toont iemands basiskarakter, hun driften en motivaties.

De geboortedetails die openbaar beschikbaar zijn voor Robin Williams zijn:

21 juli 1951, 13:34, Chicago, Illinois.

Dit geeft hem een ​​ascendant op 12 graden Schorpioen, Zon in Kreeft en Maan in Vissen: een drievoudige watercombinatie die extreem gevoelig, intuïtief en emotioneel is.

Zijn grote acteerwerk en gave voor komedie wordt getoond door zijn Maan in Vissen, een kameleon die zichzelf kan aanpassen aan zijn omgeving. Het is flexibel, veranderlijk en fantasierijk. Zijn Zon in Kreeft in het 9e huis wordt enorm verlicht omdat het het natuurlijke huis van Boogschutter is dat leuk is en vaak de clown speelt.

Zijn planeten

Met Mercurius in Leeuwprecies op de midhemel, is hij een natuurlijke woordenschrijver met iets te zeggen voor de wereld. Met Pluto ook dicht bij de midhemel, had hij iets belangrijks te zeggen dat blijvend zal zijn en dat is zeker waar. Met Pisces Moon en de Leo Midheaven en planeten in Leo zijn dit klassieke stages voor een succesvolle acteercarrière.

Hij heeft verschillende grote driehoeken in zijn kaart van de ascendant naar zijn Mars Uranus conjunctie in het 8e huis en zijn Maan in Vissen in het 4e huis. Dit toont zijn grote talent en vermogen om snel en creatief te denken.

De meer uitdagende aspecten zijn Venus in Maagd tegenover de gevoelige Maan in Vissen. Als enig kind was het waarschijnlijk, ondanks het feit dat het een rijk gezin was, dat hij zich op de een of andere manier in de steek gelaten of hersteld voelde door zijn moeder. Er is een indicatie van eenzaamheid en isolatie.

De andere moeilijke aspecten maken deel uit van een T-vierkant met Mars-conjunct Uranus aan zijn top. De Mars Uranus-conjunctie in het 8e huis duidt op iemand die zich onbezonnen zou kunnen gedragen en omdat hij haaks staat op Jupiter, vertoont dit een tendens om tot het uiterste te gaan. Er zijn rapporten die aantonen dat hij bipolair was en het vierkant van Uranus conjunct Mars naar Jupiter zeker dit gedrag kon vertonen.

Jupiter vergroot alles wat het aanraakt en eerder kan zijn gevoelens van euforie en gevoelens van complete verlatenheid en depressie versterken.

Met Neptunus, de heerser van zijn Maan in Vissen, ook in de mix die vierkant is met de Uranus Mars-conjunctie en oppositie Jupiter, toont dit dat hij troost verdiende in verdovende middelen en alles wat hem hielp te ontsnappen aan de pijnen van zijn wereld.

Dit zijn de basisprincipes van de geboortehoroscoop. Natuurlijk is er altijd veel meer te zeggen, maar dit zijn de meest opvallende punten die helpen bij het illustreren van de analyse van zijn transits en progressies die volgen.

Neptunus transito was conjunct zijn geboorte Maan in Vissen, precies tegenover Venus, en liet mogelijke gevoelens van desillusie en verlies zien. Transit Uranus, een planeet van verrassingen en plotselinge gebeurtenissen was conjunct-geboorteland Jupiter door het geboorte-T-vierkant met de Mars Uranus-conjunctie in het 8e huis en de oppositie tegen Neptunus. Dit had een plotse, ongeplande beslissing tot zelfmoord kunnen veroorzaken.

Hij is een zeer kardinaal persoon, met 5 van de 10 planeten in kardinale tekens, wijzend op iemand die niet bang was om actie te ondernemen en te doen wat hij wilde doen.

De doorreis van het Uranus-plein naar Pluto had de laatste jaren veel invloed op hem gehad en op het moment van overlijden was het passeren van Pluto in het 2e huis precies tegenover het Mars Uranus conjuction in het 8e huis. Nog een ander moeilijk aspect dat emoties teweegbracht die betrekking hadden op het leven, de dood, een gevoel van beknelling, willen vrij zijn.

Toegevoegd aan alles dat het feit was dat Saturnus onlangs zijn eerste huis was binnengekomen, mogelijk wijzend op lichamelijke gezondheidsproblemen en gevorderde Zon in Maagd was conjunct-natale Saturnus in Maagd in de laatste graad van Maagd, wijzend op een verandering in zijn leven die met Saturnus mogelijk is hebben er ontmoedigend en te moeilijk uitziet.

Alsof dat nog niet genoeg was, hadden we de krachtige Volle Maan op 18 graden Waterman vlak voor zijn dood, die precies tegenover geboorte Pluto was, die mogelijk een licht scheen op alles wat hem emotioneel in die tijd bezighield. Met moeilijke aspecten van Pluto, Uranus, Neptunus en Saturnus, en met zijn aangeboren gevoeligheid voor alles, is het misschien niet verrassend dat hij zo’n radicale actie ondernam om zijn leven te beëindigen.

Het is met grote droefheid dat ik dit artikel schrijf omdat hij zo’n begaafd man was, warm, vriendelijk, gul en met een hart waarmee mensen zich konden verbinden.

Hij zal zeker gemist worden.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/