Ad Werk
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat is de meest sterke fietstas

In Nederland gebruiken mensen hun fiets vaak echt als vervoersmiddel. En het is ook een prima vervoersmiddel. Als je in de gemiddelde stad van A naar B wilt rijden, ben je met de fiets vaak nog sneller dan met de auto. Maar als je op die fiets ook nog allerlei spullen wilt vervoeren, kan dat soms lastig zijn, want waar laat je al die spullen? En als je die al kwijt kunt op je fiets, kunnen je fietstassen dat dan wel aan? In dit artikel gaan we het hebben over de sterkste fietstassen van Nederland. En die informatie kan handig zijn voor iedereen die veel zware spullen op de fiets moet vervoeren.

Hoe veel spullen op fiets vervoeren?

Laten we eerst een kijken hoe je zoveel mogelijk spullen op een fiets kunt vervoeren. Begin met mooie grote fietstassen. Kies voor dubbele, zodat je aan beide kanten van je fiets spullen kunt laden. Die fietst ook prettiger omdat je dan beter in evenwicht bent. Naast een grote fietstas kun je ook een fietskrat voor vóór op je fiets aanschaffen. Zo kun je al twee keer zoveel vervoeren. Een snelbinder is trouwens ook aan de raden. Hier kun je nog weer kleine dingen onder steken. Eventueel kun je dan nog zelf een rugtas dragen, maar dat alleen als je ‘echt’ heel veel mee moet nemen.

De sterkste fietstassen

Het is natuurlijk perfect als je ergens in een winkel goedkope en grote fietstassen op de kop hebt weten te tikken. Maar als die fietstassen direct nadat je twee keer boodschappen hebt vervoerd al gaan scheuren, heb je toch echt de verkeerde aankoop gedaan. Duurzamer is het wellicht om op zoek te gaan naar een echte sterke fietstas. Maar ook een grote, zodat je veel en zwaar kunt vervoeren. Bij Pimpjefiets.nl vind je grote fietstassen extra sterk. Dit zijn fietstassen gemaakt van heel sterk vrachtwagenzeil. Oersterk, dat scheurt niet zomaar. Als je fietstassen hiervan zijn gemaakt, kun je met een gerust hart hele zware boodschappentassen vervoeren.

Goedkoop zijn dit soort fietstassen niet. Dat is een feit. Maar als ze vervolgens jarenlang meegaan, valt de prijs eigenlijk wel mee. En als je ziet dat ze zo sterk zijn en ook nog eens waterdicht en regenbestendig, dan is dat natuurlijk ook wel wat waard. De grote fietstassen zijn verkrijgbaar in 6 mooie kleuren en hebben een totale inhoud van 46 liter. Voldoende voor jouw grote boodschappentas of schooltas. Daarom raden wij iedereen deze fietstassen aan.

https://www.pimpjefiets.nl