Ad Werk
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe krijg je de perfecte rode loper look?

Als het erom gaat een rode loper look voor je evenement te creëren, zijn er een paar dingen waarmee je rekening moet houden. Eerst en vooral heb je een rode loper nodig – dit is de lange strook rode loper die de route waarover je gasten zullen lopen zal afbakenen. Je kunt er online een kopen of er een huren bij een plaatselijk eventbedrijf. Ten tweede moet je ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt voor je loper – je wilt niet dat hij te kort of te lang is. Als je die twee dingen geregeld hebt, ben je goed op weg om de perfecte rode loper look voor je evenement te krijgen!

Extra mogelijkheden om het rode loper evenement nog onvergetelijker te maken

Als je een vleugje Hollywood glamour aan je evenement wilt toevoegen, dan is een rode loper de juiste keuze. Maar maak je de rode loper look helemaal compleet?

  • Eerst heb je een loper nodig. Die helpt de ruimte af te bakenen en laat het meer aanvoelen als een VIP evenement. Je kunt een effen loper kiezen of een met een motief, afhankelijk van je voorkeur.

  • Voeg vervolgens een paar rode loper staketsels toe. Deze helpen om een formele look te creëren en begeleiden de gasten als ze over de rode loper lopen.

  • Vergeet ten slotte de camera’s niet! Wil je echt dat Hollywood gevoel vastleggen, zet dan een foto-achtergrond op en huur een fotograaf in om foto’s te maken van de gasten als ze aankomen.

Past rood niet bij het thema van je evenement?

Heb je als thema een andere kleur nodig voor je evenement, lopers zijn er in diverse kleuren. Je kunt ook verschillende loper patronen of materialen uitproberen om echt een statement te maken. Een zwart-witte loper zou bijvoorbeeld perfect zijn voor een monochrome look. Bij bruiloften wordt er vooral gebruik gemaakt van een witte loper. Het geeft de entree van een bruiloft net een beetje extra gevoel. Als je creatief wilt worden, kun je zelfs verschillende kleuren gebruiken voor de loper en de palissaden. Dit helpt om dimensie en belangstelling aan je evenement toe te voegen. Zorg er wel voor dat het geheel goed bij elkaar past!

Wat je ook beslist, onthoud dat een rode loper een geweldige manier is om je evenement specialer en VIP te laten aanvoelen. Met een paar eenvoudige stappen kun je de perfecte rode loper look krijgen voor je volgende evenement.

 

 

https://vendrigpackaging.com/lopers-en-decoratiematerialen/974-rode-loper-vanaf-1-meter.html