Ad Werk
Image default
Financieel

Hypotheek met BKR nodig?

In Nederland kun je een BKR-registratie krijgen bij een betalingsachterstand of wanneer je een doorlopende lening hebt afgesloten. Misschien zit je wel in een gezonde financiële situatie en dan hoeft een BKR-registratie geen probleem te zijn. Een BKR-registratie kan echter wel een probleem zijn wanneer je een hypotheekverstrekker zoekt. Zeker in deze periode zijn hypotheekverstrekkers zeer voorzichtig. Gelukkig kunnen wij je helpen met het afsluiten van een hypotheek met BKR. In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in.

 

Een hypotheek zoeken met de test

Iedere situatie is weer anders en daarom is het lastig om eenduidig advies te geven. Gelukkig hebben wij een test in het leven geroepen, zodat jij snel kunt zien of je in aanmerking komt voor een hypotheek met BKR. Na de test zie je gelijk de resultaten en als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog eens een mail. Kom je in aanmerking voor een hypotheek met BKR op basis van de test? Dan geven wij precies aan welke stappen je moet doorlopen.

 

Informatieve blogs

Op onze website vind jij ook verscheidene informatieve blogs. Wij hebben verschillende specialisten en die schrijven geregeld blogs over BKR-registraties, maar ook over andere relevante zaken met betrekking tot de hypotheek. Deze blogs zijn allemaal gratis te lezen op onze website. Daar hebben wij een speciale pagina voor in het leven geroepen.

 

Vragen over BKR

Veel mensen hebben vragen over de BKR. Wij hebben een speciale pagina met vragen die veel worden gesteld. Voordat je besluit om contact op te nemen met onze klantenservice, is het daarom aan te raden om deze pagina te bekijken. De meer algemene vragen worden duidelijk besproken. Heb jij meer specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.