Ad Werk
Image default
Bedrijven

Meer specialiseren in loonadministratie, kijk dan naar deze opleiding

Wil jij je meer ontwikkelen op het gebied van loonadministratie? Dan is het belangrijk om even verder te lezen. Loonadministratie is een onderdeel van het personeelsadministratie en wordt vaak vergeten. Dit komt omdat het veel werk is, waardoor het werk ook blijft liggen in de meeste gevallen. Dit is natuurlijk niet wat het bedrijf wilt, en daarom kijken ze voor een persoon die zich meer heeft ontwikkeld op dit gebied. Dit kan jij zijn! Als jij geïnteresseerd bent binnen het gebied van loonadministratie, dan is het belangrijk om te kijken wat deze opleiding inhoudt!

Wat houdt de opleiding loonadministratie in?

Als jij al vaak administratief werk verricht, dan kan de loonadministratie opleiding wat voor jou zijn. Binnen deze opleiding leer je namelijk veel binnen de praktijk. Je gaat bezig met veel loonadministratie, en kunt dit daarom ook makkelijk binnen een aantal maanden. De opleiding duurt 6 maanden. Binnen deze 6 maanden ga jij naar een aantal bijeenkomsten waar je meer krijgt te weten over loonadministratie. De opleiding kun je op meerdere manieren volgen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om deze opleiding te behalen!

Klassikaal of e-learning?

Je hebt de mogelijkheid om de opleiding klassikaal te volgen. Dit betekent dat je klassikaal met mensen in de klas op de opleiding volgt. Zoals je hoort, kost dit veel tijd. Je dient namelijk in de klas te zitten. Heb jij geen flexibele agenda vanwege werk? Dan kun je kijken voor e-learning. Dit zorgt er voor dat jij in je eigen tijd bezig kunt met de opleiding.  Zo kun je nog steeds de opleiding behalen, en binnen 6 maanden een praktijkdiploma loonadministratie behalen!