Ad Werk
Image default
Autos en Motoren

De GPS tracker, of track en trace systeem, voor uw auto voorkomt bijtelling in 2023

De GPS tracker voor uw auto

Een GPS tracker voor auto’s is een apparaat dat is ontworpen om de locatie van een voertuig te volgen. Dit kan worden gedaan door middel van een GPS-ontvanger die is geïnstalleerd in de auto. De gegevens worden vervolgens naar een server gestuurd, waar ze kunnen worden bekeken via een webinterface of een mobiele app. Zo kan een eigenaar van een voertuig altijd zien waar zijn auto zich bevindt, zelfs als hij er zelf niet bij is. Dit maakt het een handig hulpmiddel voor verhuurbedrijven, vervoersbedrijven en installatiebedrijven.

Het track en trace systeem

Een track en trace systeem is een soortgelijk systeem, maar het is gericht op het volgen van goederen in plaats van voertuigen. Dit systeem wordt vaak gebruikt door transportbedrijven om te zorgen dat zendingen op tijd aankomen en om eventuele problemen snel op te lossen. Het systeem volgt de locatie van de goederen en geeft ook informatie over de status van de vervoer, zoals de snelheid en de route die is genomen. Dit maakt het een efficiënt hulpmiddel voor logistieke bedrijven.

Bijtelling 2023

Vanaf 2023 zal er een nieuwe regelgeving voor bijtelling zijn voor zakelijke rijders. De bijtelling zal gebaseerd zijn op de CO2 uitstoot van de auto en niet langer op de cataloguswaarde. Dit betekent dat rijders van auto’s met een hogere uitstoot meer zullen betalen dan rijders van auto’s met een lagere uitstoot. Dit is bedoeld om te stimuleren dat bedrijven investeren in groenere voertuigen, zoals elektrische auto’s en hybrides, om zo de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen. De bijtelling van 2023 wordt ook niet wat anders dan eerdere jaren, voor elektrische rijders. U betaalt niet langer 16% over de eerste €35.000 maar nog maar over de eerste €30.000. Het wordt dus iets duurder.

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/