Ad Werk
Image default
Autos en Motoren

Auto- of motortheorie snel halen? Dat kan met 123-theorie!

Wil jij zo snel mogelijk het theorie certificaat van het CBR op zak hebben zodat je kan gaan afrijden en het rijbewijs kan behalen? De theorie snel halen gaat je zeker weten lukken samen met 123-theorie. Want wij hebben een steengoede cursus voor jou in de aanbieding waarbij zo goed als iedereen na de eerste poging slaagt voor het CBR theorie examen.

Samen met een groep lotgenoten de theorie aanleren. Les krijgen van een uitstekend opgeleide en ervaren docent. De beste trucjes, tips en weetjes te horen krijgen waarmee de theorie echt beter in jouw hoofd zal blijven hangen. Direct na de cursus examen gaan maken. Binnen 1 dag geslaagd zijn. Klinkt toch als muziek in je oren? Met 123-theorie wordt dit allemaal werkelijkheid.

Zoals je gelezen hebt is onze theoriecursus een dagcursus. Waarom? Omdat vlak na het leren de lesstof nog het beste in je hoofd zit, niemand wekenlang wilt blokken op de theorie, het je al met al zeer weinig tijd kost en jij je niet onnodig lang zenuwachtig hoeft te maken voor het examen. En dan de leukste van allemaal: omdat jij eenvoudig binnen 1 dag het theorie certificaat in je achterzak kunt hebben zitten!

100% voorbereid binnen een paar uur

We gaan vroeg met je aan de slag, om 07.00 is de start van de theoriecursus. Dit kan per locatie iets verschillen maar reken er maar op dat je vroeg verwacht wordt. Aangezien je in de middag op gaat voor het examen hebben we natuurlijk wel even de tijd nodig om jou alle theorie aan te leren, vandaar de vroege aanvangstijd. Of je nu gekozen hebt voor een dagcursus autotheorie of dagcursus motortheorie, binnen een paar uurtjes hebben wij jou voor de volle 100% voorbereid op het examen.

Onze docenten weten vanzelfsprekend alles van de auto- en motortheorie. Ze weten precies welke theorie zeer belangrijk is om te weten, op welke theorie de focus iets minder hoeft te liggen en welke theorie wat moeilijker te onthouden is. Hier springen ze allemaal op in met handige ezelsbruggetjes, de beste tips en de leukste trucjes. De theorie vergeten zal jou niet meer gebeuren!

https://www.123-theorie.nl/