Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wat is nieuw bij printers?

Nagenoeg in elke sector blijven er maat nieuwe technologieën op de markt komen, dit is  onmogelijk om hiervan allemaal op de hoogte te blijven. Ook in de printer wereld zijn er continue technologische vooruitgangen en deze strekt zich uit over tot de architecten wereld,  cosmetische wereld  enzovoort. Het zal een sterke vooruit gang boeken  in verschillende sectoren.   Dit komt dan alleen maar door de ondertussen al super bekende 3D printer waarvan iedereen ongetwijfeld al wel eens van gehoord heeft,  hoogstwaarschijnlijk zelfs in het nieuws.   De printer die in het bedrijfsleven zo goed als overal gebruikt word is de continuous inkjet printer, deze zal misschien aan populariteit verliezen omdat ze beiden voor verschillende doeleindes gebruikt worden.

Ook de QR code printer heeft veel aan populariteit gewonnen is dit maar  een kleinigheid tegenover de populariteit die zal uitbreken wanneer 3D printers op de markt beschikbaar zijn tegen een ‘betaalbare prijs’.

De mogelijkheden die een 3D printer met zich mee kan brengen zijn eindeloos en zal sterk bijdragen in de cosmetisch wereld maar ook andere sectoren.  Momenteel is deze populariteit nog eerder beperkt maar dit komt omdat de mogelijkheden momenteel nog redelijk beperkt zijn en de printers gewoon nog immens veel geld kosten om aan  te kopen en het gebruik ervan kost ook nog veel geld . De impact die deze printer met zich mee zal brengen zal immens zijn en is zeker iets om naar uit te kijken.

Momenteel kan men al protheses printen  waarbij men gebruik maakt van kunststof.  Ook de zorgverzekeraars vinden dat de 3D printer nog in zijn beginfase zit en nog steeds net niet betrouwbaar genoeg is omdat het nog in zijn kinderschoenen staat. Volgens velen is dit niet correct en kan je al duizelingwekkende dingen bereiken met een 3D printer.

http://www.kba-metronic.com/