Ad Werk
Image default
Verbouwen

Duette gordijnen op maat bij House&Home

Duette gordijnen

Wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie waarbij je zelf de lichtinval en privacy gemakkelijk kunt regelen, dan zijn duette gordijnen hier perfect voor! Deze vorm van raambekleding is stijlvol, geschikt voor elke kamer in je huis en isolerend. Daarnaast kun je met de unieke Top Down Bottom Up uitvoering het duette gordijn zo voor het raam plaatsen dat er geen pottenkijkers naar binnen kan kijken. Ideaal toch?

Je herkent Duette gordijnen aan de stijlvolle honingraatstructuur die uit twee lagen stof bestaat. De stoflagen zijn geplisseerd en dat betekent dat er in de stof horizontale vouwen zijn verwerkt. Hierdoor vouwt een duette gordijn in en uit elkaar in plaats van op en uit. Dit zorgt voor een stijvolle, maar vooral speelse en sfeervolle uitstraling in jouw huis.

Waarom zou je voor een duette gordijn moeten kiezen?

Doordat een duette gordijn uit twee lagen stof bestaat, vormen deze lagen zich als een harmonica uit elkaar wanneer je het gordijn open en dicht doet. De koorden van het gordijn die door deze lagen lopen zijn bijna niet te zien, waardoor het een strak en naadloos uitstraling geeft. Als je het vergelijkt met plisségordijnen, waarbij de koordjes wel zichtbaar zijn, zijn duette gordijnen hierbij de winnaar. Bovendien zorgen de dubbele lagen voor geluiddempende functies en isolerende functionaliteiten, wat helpt om je woonruimte te verkoelen in de zomer en warm te houden in de winter. Heb je thuis last van koude tochten? Dan zijn duette gordijnen een stijlvolle en functionele oplossing dan bijvoorbeeld een standaard op maat gemaakte rolgordijnen.

Interieuradvies voor duette gordijnen

Wanneer je nog niet zeker bent van je keuze om jouw huis stijvoller en duurzamer te maken, dan staat House&Home voor je klaar om je hierbij te helpen. Je bent van harte welkom om inspiratie te doen in de showroom op de Haagdijk 254-258 in Breda of maak een afspraak gemakkelijk via de website.

 

 

 

https://house-home.nl/