Ad Werk
Image default
Sport

Voor indoor tennis gaat u naar deze hal dicht bij Amsterdam

Bent u op zoek naar een sportcomplex waar u kunt tennissen? Ga dan naar Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht, nabij Amsterdam. Deze hal beschikt over vijf tapijtgravelbanen die u kunt afhuren om te trainen, ongeacht uw niveau of leeftijd. U profiteert bij dit complex vlak bij Amsterdam van allerlei voorzieningen voor indoor tennis, zoals regelmatige competities en een gezellige sportkantine.

Deze tennishal verwelkomt iedereen

Begint u net met tennissen, of heeft u al enige ervaring? Bij dit sportcomplex vindt u in beide gevallen voorzieningen voor u. Er zijn namelijk gespecialiseerde trainers aanwezig die u graag helpen om uw vaardigheden aan te scherpen. Indien u als beginner nog niet over een eigen racket beschikt, kunt u deze van het complex lenen. Er worden voor gevorderden regelmatig competities georganiseerd. Uw leeftijd speelt bij deze hal ook geen rol. U heeft namelijk ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een speciaal jeugdtoernooi of lessen voor jongeren.

Bij deze hal profiteert u van diverse voordelen

In dit complex bevinden zich diverse voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om wat te drinken in de sportkantine met uitzicht op de banen. Een ander voordeel bij dit tenniscomplex nabij Amsterdam is dat u eenvoudig een baan voor indoor tennis kunt reserveren via uw smartphone. U kunt tot 24 uur van tevoren zelfs kosteloos annuleren wanneer u verhindert bent! Als u tot twaalf uur van tevoren annuleert, krijgt u de helft van de kosten terug.

Bezoek dit sportcomplex

Deze tennishal is dé plek om binnen te tennissen. U profiteert bij deze sporthal namelijk van diverse voorzieningen en mogelijkheden, ongeacht uw niveau of leeftijd. Neem deel aan competities voor indoor tennis of neem lessen bij dit complex in de buurt van Amsterdam. Wilt u een baan reserveren of heeft u behoefte aan meer informatie? Raadpleeg dan de contactgegevens van deze tennishal.