Ad Werk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wanneer moet u contact opnemen met een noodloodgieter?

Wanneer moet u contact opnemen met een noodloodgieter?

U kunt op elk uur van de dag of nacht contact opnemen met een loodgietersdienst voor onmiddellijke reparaties, maar moet u dat doen? Of moet u wachten en tijdens kantooruren de loodgieter bellen?

Het is een feit dat veel huiseigenaren niet helemaal zeker weten wat echt kwalificeert als een noodgeval met loodgieterswerk. En als u twijfelt, kunt u het beste voorzichtig zijn en contact opnemen met een loodgieter, ongeacht het tijdstip. Als u echter met een van de volgende situaties word geconfronteerd, moet u zo snel mogelijk een loodgietersdienst bellen.

Gebarste pijp

Wanneer een leiding barst, moet de stroom water die uw huis binnenstroomt, een signaal onmiddellijk contact op te nemen met een professionele loodgieter. U kunt de stroom afsluiten bij de hoofdwaterkraan, maar u heeft een deskundige nodig om de schade te herstellen.

Bevroren pijp

In de winter kan het water dat door uw leidingen loopt, bevriezen. Als u merkt dat er weinig of geen water uit een kraan of een toilet komt dat niet wordt bijgevuld na het doorspoelen, bel dan onmiddellijk een loodgieter voor noodgevallen. Een bevroren leiding kan gemakkelijk scheuren, dus de situatie kan niet wachten.

Wc-overloop

Een overlopend toilet is zeker een sanitair noodgeval. Het afsluiten van de hoofdkraan van het toilet kan voorkomen dat het probleem erger wordt, maar als de situatie niet snel wordt opgelost, kunt u ernstige waterschade oplopen.

Rioolleiding lek

Als uw badkuip zich vult met afvalwater of uw toilet zich vult wanneer u de wastafel in de badkamer laat lopen, heeft u mogelijk een rioollekkage. Snelle reparatie is essentieel om problemen te voorkomen, dus aarzel niet om een loodgieter voor noodgevallen te bellen.

Gasleiding lek

Een lek in de gasleiding kan de gezondheid en veiligheid van uw gezin in gevaar brengen. Als u een geur van rotte eieren opmerkt of sissende geluiden van achter een muur hoort, verlaat dan onmiddellijk uw huis en bel 112, en de plaatselijke loodgietersdienst.

Waterverwarmer lek

Wanneer u plotseling geen warm water meer heeft, kan een lek in uw cv ketel de oorzaak zijn. En als het lek zich aan de onderkant van de unit bevindt, is het probleem duidelijk noodgeval met loodgieterswerk. Zonder een snelle oplossing kan de tank instorten uw huis overstromen. Schakel een ervaren professionele loodgieter in hoewel je eerste instinct misschien is om het internet af te speuren naar een noodreparatiegids voor sanitair over hoe je je probleem kunt oplossen, is het misschien niet effectief om die route te volgen. En als u de situatie alleen probeert aan te pakken, kunt u probleem gemakkelijk verergeren.

https://rioolontstoppen-rotterdam.nl/