Ad Werk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veiligheid voor verkeersdeelnemers en bezoekers

Wanneer er veel bezoekers naar een evenement gaan of er is een ongeval gebeurt waardoor verkeer vastloopt of door andere redenen is er een onveilige verkeerssituatie ontstaan, verkeersregelaars inzetten is de juiste oplossing om de veiligheid van verkeersdeelnemers, bezoekers en of omwonenden te bewaken. Je wilt natuurlijk niet dat er ongelukken of schades ontstaat door ongeorganiseerd arriveren en vertrekken van bezoekers. Verkeersregelaars inzetten is daarom een verstandige keuze. Hiermee beperk je de mogelijkheid op onveiligheid en kan iedereen genieten van de dag.

Verkeersregelaars  inhuren voor je evenement

Verkeersregelaars kun je inhuren bij professionele verkeersregelaarbedrijven, deze hebben ervaren en gediplomeerde verkeersregelaars in dienst. Het is van belang dat de verkeersregelaar een opleiding heeft gehad en alle kennis heeft om accuraat te handelen bij onveilige situaties die dus vaak ontstaan bij evenementen waar grote aantallen evenementbezoekers op een bepaalde tijden samenkomen op een locatie en ook weer met velen tegelijk weg gaan. Het is van belang dat de logistiek van aankomende en vertrekkende bezoekers en het parkeren goed geregeld is. Zo voorkom je onveilige situaties waarbij aanrijwegen verstopt raken en niemand meer kan parkeren of weg kan rijden. Geirriteerde bezoekers die niet kunnen oparkeren of die niet weg kunnen rijden maken het dan alleen maar erger. 

Professionele verkeersregelaar is een vak

Verkeersregelaars zijn er voor allerlei verkeersonveilige situaties, niet alleen bij evenementen. Ook bij calamiteiten op de snelweg, spoorwegen en bij andere infra projecten waar onveilige situaties voorkomen. Een officiële verkeersregelaar mag zijn werk ook pas uitvoeren wanneer hij of zij het theorie- en praktijkexamen voor verkeersregelaar heeft behaald. Alle verkeersregelaars die u inhuurt via een professioneel bedrijf zoals verkeersregelaar Apeldoorn of een andere vooraanstaand verkeersregelaarsbedrijf voldoen hieraan. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd wat belangrijk is voor de veiligheid van iedereen bij situaties waar verkeersregelaars voor worden ingehuurd.

https://gmwtrafficassist.nl