Ad Werk
Image default
Eten en drinken

WATR. op bijzondere locaties huren

Kunnen voorzien aan de behoefte van veilig drinkwater vormt één van de belangrijkste basisbehoeften op speciale gelegenheden zoals tijdens festivals. Daar waar duizenden mensen samenkomen, vaak tijdens de warmste periodes van het jaar, is het razend belangrijk dat er een goede drinkwatervoorziening aanwezig is. Waterinstallaties zijn te huur tijdens festivals of overige tijdens overige grote events in de buitenlucht. Verhuurbedrijf WATR. voorziet in deze behoefte en is expert op gebied van het leveren van drinkwater aan grote groepen mensen. 

Voorzien aan waterbehoefte tijdens events

Expertise water verhuurbedrijf WATR. zorgt niet alleen voor vers drinkwater middels eigen installaties, ook wordt de tijdelijke infrastructuur hiervoor aangelegd en kan er voor verwarmingsunits gezorgd worden tijdens events. Tijdens de aanwezigheid van WATR. is er ook altijd een technische dienst aanwezig die ervoor zorgt dat de gehele watertoevoer op rolletjes verloopt tijdens het event.

Festivals die watertoevoer niet goed regelen

Zo nu en dan haalt een festival nog wel eens op negatieve het nieuws; de levering van vers drinkwater is niet op orde. Festivalbezoekers hebben hier op zijn minst last van, vooral tijdens festivals hartje zomer. In de media ontstaat hier dan ophef over, wat een stuk negatieve publiciteit met zich meebrengt. 

Als festivalorganisatie wil je dergelijke situaties te allen tijde voorkomen, want water tekort kan leiden tot uitdrogingsverschijnselen en tot een uiteindelijk zeer negatieve festival ervaring. Door specialist in watertechniek WATR. in te schakelen weet je dat je jouw festival of overige festiviteit professioneel hebt geregeld: zomer en winter. Je waarborgt de behoefte van de festivalbezoeker en er ontstaan nooit spannende situaties rond water tekorten. 

Professionaliteit voorop

Bij het ontwerpen van de installaties heeft WATR. zich gericht op het voldoen aan alle huidige wet- en regelgevingen, het garanderen van voldoende veilig drinkwater op elke locatie, en het zorgen voor een visueel aantrekkelijke en snel op- en af te bouwen installatie. 

WATR. levert tijdens evenementen zoals festivals, maar ook tijdens buitensport evenementen en tijdens hippische evenementen bijvoorbeeld. Er is altijd één aanspreekpunt aanwezig, zodat de klant gemakkelijk alle lopende zaken kan afstemmen met het aanspreekpunt. 

Meer informatie ontvangen over vers, schoon drinkwater tijdens evenementen? Bezoek hiervoor de website. 

https://www.watr.nu/