Ad Werk
Image default
Bedrijven

Bedrijfsjassen bedrukken? Hier Moet u op Letten!

U wilt graag een professionele en nette indruk achterlaten bij uw klanten. Ook uw medewerkers moeten zich goed voelen in de kleding. Werken ze veel buiten, dan is een professionele jas onmisbaar. Je geeft deze professionele uitstraling al gauw door de jas (of bodywarmer) te bedrukken met uw logo of andere visuele elementen van uw onderneming.

Zo’n bedrijfsjas is daarnaast niet alleen handig tijdens werkzaamheden. Ook tijdens uitjes en andere evenementen geeft het herkenbaarheid aan uw bedrijf. Nog een fijn extraatje: jassen bedrukken met uw eigen logo is aftrekbaar van de belasting. U geniet daardoor dus ook nog van een financieel voordeel!

Lees gauw verder en ontdek waar u op moet letten als u een professionele jas wilt bedrukken.

Bedrukken en borduren

U heeft twee opties: jassen bedrukken of borduren. Een jas bedrukken geeft een professionele uitstraling en is kosteneffectief. Borduren daarentegen geeft een exclusievere uitstraling en gaat langer mee.

Kies de juiste pasvorm en kleuren

Het comfort van uw werknemers heeft uiteraard de hoogste prioriteit. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de jassen de juiste maat hebben en een comfortabele pasvorm hebben. Ze mogen de werkzaamheden in geen geval hinderen.

Daarnaast is ook de uitstraling belangrijk. De kleuren en stijl van de jas moeten passen bij uw merkidentiteit. Kies kleuren die aansluiten bij uw huisstijl en maak op deze manier het plaatje compleet.

Bonustip: denk ook aan praktische zaken! Heeft de jas voldoende opbergmogelijkheden? Hoe zit het met de ritsen en knopen? Heeft de jas een speciale beschermende stof nodig? Het is belangrijk om eerst antwoord te hebben op deze vragen voordat je een jas laat bedrukken.

Accessoires bedrukken

Daarnaast stopt het niet bij de bedrijfsjas, dit is slechts het begin. Ook accessoires, zoals handschoenen, mutsen en shawls, zijn te bedrukken of te borduren. Op die manier is uw onderneming voorbereid op alle weersomstandigheden.

Door uw bedrijfslogo op deze accessoires te laten drukken of borduren, geeft u ook nog eens een professionele uitstraling en verhoogt u het comfort van uw werknemers. Een lekkere warme muts wordt zeker gewaardeerd tijdens de koude, regenachtige dagen die we soms hier in Nederland hebben.

Conclusie

Hopelijk waren deze tips behulpzaam en is het nu makkelijker om een bedrijfsjas te laten bedrukken. Door de juiste technieken, kleuren, pasvorm en accessoires te kiezen, ziet uw werkkleding er altijd goed uit en blijven uw werknemers ook warm tijdens de koude wintermaanden. Een professionele jas zorgt gegarandeerd voor een positieve eerste indruk bij uw klanten. Bedankt voor het lezen!