Ad Werk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom barsten waterleidingen

Waarom barsten waterleidingen

Waardoor barsten leidingen? Er zijn verschillende redenen waarom uw waterleidingen kunnen barsten. Verstopte afvoer keuken heeft de eerste paar geschetst, zodat u het probleem zelf kunt diagnosticeren.

 

Water verandert in ijs

De meest voorkomende reden wereldwijd is dat het water in leidingen bevriest. Dit komt natuurlijk vaker voor in koudere landen, maar kan ook in sommige delen van Australië voorkomen waar het gemiddeld vrij warm is. Leidingwater is goed geïsoleerd, waardoor de buitentemperatuur niet perse nul graden hoeft te zijn om het water in de leidingen te laten bevriezen. IJs neemt meer volume in dan water, waardoor de leidingen uitzetten, barsten onder druk en uiteindelijk barsten.

 

Onvoldoende leidingen

Als u in een ouder huis woont of in een huis met ontoereikende installatie van leidingen, kunnen leidingen na verloop van tijd gemakkelijk losraken, barsten en verslechteren. Als je in een ouder huis woont of je leidingen nog nooit hebt laten inspecteren, raden we je aan om een loodgieter in uw regio te bellen om de huidige staat van je leidingen te beoordelen en aanbevelingen te doen om ze opnieuw te leggen of te vervangen.

 

Blokkade

Ben je vaak te lui om je restjes in de prullenbak te schrapen, dus los ze gewoon op in je bak als het door de afvoer loopt? Het lijkt misschien een klein misdrijf, maar na verloop van tijd kan het zeker toenemen. Na verloop van tijd kunnen uw leidingen zich ophopen met vaste stoffen, waardoor verstoppingen ontstaan en het water moeilijker kan stromen. Als je hebt gemerkt dat gootstenen in je huis langzaam leeglopen, met name in de keuken of badkamer, kunnen onze sanitaire onderhoudsdiensten je afvoer inspecteren en ze leegmaken, waardoor het risico op een gesprongen leiding later op de baan wordt verkleind.

 

Is een gesprongen leiding een noodgeval?

Dat is het zeker, dus bel Verstopte afvoer Keuken nu zonder het uit te stellen. Uw sanitair systeem is gevoelig voor gesprongen leidingen, verstopte leidingen, verstopte toiletten, lekken en defecte watertoestellen. Daarom is het handig om het nummer van een loodgieter op te slaan die u kan helpen met zowel zakelijk als particulier loodgieterswerk, vooral wanneer u het snel nodig heeft. We bieden ook een reeks gespecialiseerde diensten, waaronder loodgieterswerk, gasleidingen en dakbedekking.

https://verstopteafvoerkeuken.nl/