Ad Werk
Image default
Zakelijk

Ga een training documentherkenning volgen!

Ben jij er ook zo klaar mee dat valse documenten in omloop zijn? Wil jij hier ook graag tips in krijgen wat je eraan kunt doen om dit tegen te gaan? Kies er dan voor om een training documentherkenning te volgen bij Coconbv.nl! Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een passende training hiervoor te geven. Tijdens deze training krijg je handige technieken aangereikt wat je kunt helpen om documenten te herkennen. 

Waarom deze training documentherkenning volgen? 

Je hebt al wel vaker documenten in handen gehad waar je over hebt getwijfeld. Om jouw collega’s hierbij te raadplegen kom je al snel tot de conclusie dat het gaat om een vals exemplaar. Tijdens de training zal je inzicht krijgen in de diverse veiligheidskenmerken. Maar ook de vervalsingstechnieken worden zeer zeker onder de loep genomen! De mensen die de documenten vervalsen worden met de dag slimmer en daar moeten we op inspringen. Gelukkig weet Coconbv.nl dit als geen ander en springt hier op in! Hun training wordt dan ook geregeld onder de loep genomen om dit tegen te gaan. 

Tijdens deze training wordt de groep in twee gedeeld om eenieder zo goed mogelijk te helpen. De cursisten krijgen een hand out waarin zij worden geholpen in de praktijk. Wel zo prettig om te weten dat je deze training ook in de avond kunt volgen! Wil jij graag meer te weten komen omtrent deze training van Coconbv.nl? Kies er dan voor om de website te bekijken of neem direct contact op. 

https://www.coconbv.nl/trainingsaanbod/overige-trainingen/training-documentherkenning/