Ad Werk
Image default
Tuin en buitenleven

Ben je handig? Dan kun je deze dingen makkelijk zelf maken!

Je huis een make-over geven hoeft niet duur te zijn en kan ook nog eens heel eenvoudig zijn! Want hoe leuk is het als je nieuwe items in je interieur of tuin kunt toevoegen die je zelf hebt gemaakt? Ben je ook nog eens handig aangelegd en wil je de mouwen opstropen? Of wil je graag je woning of tuin een nieuw uiterlijk geven zonder veel geld uit te geven? Ga dan eens zelf aan de slag. Tegenwoordig kun je bijna overal wel iets op verzinnen, tweedehands kopen, urenlang het internet afstruinen voor goedkopere producten of dus iets zelf maken. Ben jij op zoek naar de juiste inspiratie? Lees dan snel verder!

Voor in huis

Heb je geen zin om veel geld uit te geven aan accessoires voor in huis? Wat dacht je er dan van om zelf fotolijstjes te maken? Maak dan je eigen fotolijst aan de muur met tape! Alles wat je nodig hebt om deze leuke en stijlvolle fotolijsten te maken, zijn een paar foto’s om in te lijsten, een of meer decoratieve linten, een schaar en een mes. De tape is er in alle vormen, maten, kleuren en texturen, dus kijk rond en vind degene die je het leukst vindt! Een zelfgemaakt fotolijstje is ook nog eens super leuk om iemand cadeau te doen. Maar er is veel meer dat je zelf kun maken voor in je huis! Wat dacht je van een steigerhouten bedframe? Natuurlijk zijn sommige soorten steigerhout duur en daarom zijn de prijzen van steigermeubelen bij meubelzaken ook duur. Hout voor steigers is echter niet te duur. Je bent dan veel goedkoper uit dan wanneer je een bed in een meubelwinkel zou kopen

Voor in de tuin

Hoe leuk is het als je in de zomer kunt genieten van je zelfgemaakte meubels in de tuin? En het hoeft tegenwoordig ook helemaal niet moeilijk te zijn. Hoe leuk is bijvoorbeeld een tuinbank hout om zelf te maken? Een tuinbank hout is redelijk makkelijk zelf in elkaar te zetten en je kunt er ook nog eens je eigen draai aan geven. Daarna kun je uiteraard je tuinbank hout helemaal aankleden hoe jij dat graag zou willen. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke kussens om op te zitten? Aan de slag!

https://www.outsidemeubelen.nl/