Ad Werk
Image default
Telefonie

Jouw T-Mobile PrePaid opwaarderen doe je zo

T-Mobile maakt het opwaarderen van jouw PrePaid-tegoed zo gemakkelijk, dat je er geen problemen mee kan hebben. Er zijn verschillende manieren om jouw PrePaid-tegoed op te waarderen. Zo kun je het automatisch laten doen, maar je zou het ook kunnen doen wanneer je onderweg bent en begint te merken dat jouw tegoed bijna op is. Het enige wat jij hoeft te doen is te bellen en een opwaardeercode door te geven om jouw T-Mobile PrePaid opwaarderen. Het maakt ook niet uit of je in Nederland, de EU of in het buitenland bent. T-Mobile is zo toegankelijk dat jij overal jouw PrePaid-tegoed kan opwaarderen. 

PrePaid-tegoed opwaarderen via het internet

Via het internet kun je gemakkelijk veel T-Mobile PrePaid bundels vinden om jouw PrePaid-tegoed op te waarderen. Het is mogelijk om het via T-Mobile zelf te doen. Je vult dan een paar gegevens in en kiest dan met hoeveel euro jij jouw PrePaid-tegoed wil opwaarderen. Het is ook mogelijk om online op een site een bundel te kiezen en dan een paar relevante gegevens in te voeren. Vervolgens krijg je een e-mail met een code en die code voer je dan in en kun je weer verder met waar je mee bezig was.

 

Wanneer je niet dol bent op handmatig jouw tegoed op te waarderen, kun je via T-Mobile ook ervoor kiezen om automatisch jouw tegoed op te waarderen.

Prepaid-tegoed opwaarderen in het buitenland

Wanneer je op vakantie bent in het buitenland of op zakenreis bent in het buitenland, is het wel handig om te beschikken over genoeg tegoed. Gelukkig kun je gemakkelijk via het internet een bundel uitkiezen en die activeren. Het is ook mogelijk om direct te bellen om jouw tegoed te verhogen op jouw simkaart, zonder dat jij een opwaardeercode nodig bent. Hiervoor zul je dan wel €0,50 extra moeten betalen, maar dan kun je ook meteen genieten van jouw bundel van T-Mobile buitenland. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je met weinig tegoed op reis gaat naar het buitenland. 

https://www.opwaarderen.nl