Ad Werk
Image default
Telefonie

Is een telefoonhoesje noodzakelijk?

Een mobiele telefoon is niet meer uit ons leven weg te denken. Waar jaren geleden nog een smartphone van €1.000 als iets uitzonderlijks werd gezien, wordt hier vandaag de dag echt niet meer gek van opgekeken wanneer een nieuw toptoestel wordt gelanceerd. Helaas heeft de huidige inflatie wel negatief invloed op de smartphonemarkt. We denken nu wel extra na voordat we een grote aankoop doen. Je kunt in dat geval kijken naar een refurbished toestel. Het bespaart je geld en je krijgt er wel een toptoestel mét garantie voor terug. Zorg er wel voor dat de smartphone goed wordt beschermd. Hoe je dat het beste doet? Nou, door een telefoonverzekering af te sluiten en een smartphonehoesje te kopen. In dit blogartikel leggen we uit op welke zaken je moet letten. Lees snel verder!

1. Bescherm je telefoon

Smartphones heb je in verschillende prijsklassen, maar goedkoop zijn ze zeker niet. Het is een flinke investering en de meeste mensen sparen dan ook langere tijd om de initiële aanschaf in één keer te kunnen voldoen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de smartphone te kopen in combinatie met een abonnement bij een telefoonprovider, maar zoals we hierboven al aangaven is een refurbished toestel ook zeker het overwegen waard. Ook vanuit ecologisch oogpunt is een refurbished smartphone een duurzame koop, omdat je een klein aandeel levert in het verminderen van de steeds groter wordende hoeveelheid elektronisch afval. Heb je eenmaal een keuze gemaakt en het toestel aangeschaft? Koop dan direct een telefoon hoesje, zodat de levensduur van de telefoon wordt verlengd.

2. Koop een hoesje dat past

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: koop een hoesje dat ontworpen is voor jouw telefoon. Smartphones hebben verschillende afmetingen. Het is ontzettend belangrijk dat het hoesje naadloos om de telefoon past, en je ongestoord gebruik kunt blijven maken van alle knoppen en poorten. Controleer daarom bij twijfel altijd de instellingen van je telefoon. Je kunt op deze manier makkelijk checken welk toesteltype je hebt, en aan de hand van deze informatie bijpassende smartphonehoesjes Casimoda scoren. Ze verkopen daar tegen betaalbare prijzen ontzettend trendy hoesjes voor de meest populaire smartphones.