Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Zoeken naar kinderpaintball

Ik ben aan het zoeken naar kinderpaintball en vond Paintball Centrum de Unit. Dit omdat ik een feestje wil organiseren voor mijn zoontje die graag eens wat stoers wil gaan doen met zijn vrienden en daarom vond ik paintball daar zeer geschikt voor. Ik heb van diverse mensen vernomen dat het ook voor kinderen schijnt te zijn. Ik ben zelf woonachtig in Wageningen dus wil ik het natuurlijk niet te ver van huis hebben. Daarom ben ik gaan zoeken naar kinderpaintball. Ik heb eerst wat rondgekeken in de buurt of ik iets tegenkwam maar uiteindelijk ben ik het maar gaan Googelen. Al snel kwam ik op de site van Paintballcentrum De Unit in Ede. Zij lieten zien dat zij verschillende arrangementen hadden voor zowel gewone als kinderpaintball.

Paintballcentrum De Unit

Ik ben dus aan de slag gegaan met Paintballcentrum De Unit om daar een stoer feestje voor mijn zoon te organiseren. Ze hebben een ruim aanbod aan arrangementen dus daarom was het wel wat moeilijk om er een uit te kiezen. We zijn daarom maar gegaan voor het kinderpaintball plus friet arrangement. Hierbij gaan de kinderen eerst 2 uur paintballen, uiteraard met een aangepast wapen dat zeker geen pijn doet, en daarna kunnen ze met zijn allen frietjes met een snack eten. Daarbij is er ook onbeperkt ranja beschikbaar. Erg interessant arrangement dus! Wij wilden dit feestje over een paar weken doen en dit was zeker geen probleem. We hebben als zeer snel geregeld en toen we daar aankwamen was het allemaal erg goed geregeld.

De kinderen hebben het zeker erg goed naar hun zin gehad. Ze vonden het in het begin spannend en dachten dat het alsnog best wel veel pijn zou doen. Maar de jongens voelden zich net een soldaat zonder dat het pijn deed als ze werden geraakt. Wel hebben we wat balletjes extra moeten kopen omdat ze allemaal erg enthousiast aan het schieten waren. We willen Paintballcentrum De Unit hartelijk danken voor hun goede service en hun leuke terrein! Kinderpaintball op zijn best!