Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Ramen blinderen

Ik wil graag mijn ramen blinderen en ik zocht een bedrijf die dat voor mij kan doen toen ik de advertentie ‘’Klik hier voor Le Duc Detail & Styling’’ zag staan. Het kwam in mij op toen ik de advertentie zag staan en bedacht me dat het wel veel stoerder zou zijn voor mijn auto. Ook heb ik vernomen van vrienden dat het tevens ook een stuk veiliger is. Denk hierbij aan zonwering! Het laat een stuk minder UV-straling door als u uw ramen heeft geblindeerd. Dus ook daarom zal ik er sneller voor kiezen om mijn ramen te blinderen. Voor een stoer uitziende auto. Daarbij is het niet echt heel erg duur om het te laten doen en heb je er zeker iets aan. Maar eerst ben ik een bedrijf gaan zoeken die mij daarbij kan helpen. Klik hier voor meer info >

Googelen op ramen blinderen

Om een bedrijf te vinden ben ik gaan Googelen op ramen blinderen en al snel vond ik de website van Le Duc Detail & Styling. Zij hanteren de scherpste prijzen en kost het (in mijn geval) blinderen van de ruiten maar 160 euro. Dit tarief is voor een hatchback (3 deurs). Daarbij blinderen zij de vaste zijruiten en de achterruit. Le Duc Detail & Styling gaat mijn ramen blinderen en ik ben er erg enthousiast over. Ik ben heel benieuwd hoe dat bij mijn auto er uit zal zien. Ik heb namelijk een Peugeot 107 met racestrepen, velgen en een spoiler en ik hoop dat het blinderen van mijn autoramen nog stoerder maakt.

Le Duc Detail & Styling

Le Duc Detail & Styling heeft het blinderen van mijn ramen zeer goed uitgevoerd. Alles zit er erg strak op en je ziet niet eens dat er folie is gebruikt. Daarom vind ik het zo knap hoe men dat altijd doet, daar heb ik wel het een en ander voor over. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik zou dan ook iedereen Le Duc Detail & Styling aanraden om zijn ramen blinderen.