Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Zakelijk leasen versus auto kopen

Als ondernemer ben je uiteraard voortdurend op zoek naar de beste voordelen. Het is belangrijk om zoveel mogelijk je aandacht te kunnen geven aan het maken van winst. Extra uitgaven die hierop een inbreuk doen, wil je dan ook veelal vermijden. Je doet er dan ook beter aan om de aanschaf van een auto te vergelijken met het overstappen op het zakelijk leasen van een bedrijfsauto.

Kosten eigen auto

Alhoewel het een goede optie lijkt om een auto te kopen en te gebruiken als vervoersmiddel voor je onderneming, blijf je zo wel verantwoordelijk voor alle bijkomstige kosten en uitgaven. Alhoewel een auto geschouwd wordt als bedrijfsvermogen en je de BTW kunt declareren, zul je alsnog zelf moeten opdraaien voor kosten voor onderhoud en reparaties. Hierdoor kan het zeker een flinke kostenpost blijken.

Voordelen zakelijk leasen

Door een auto te leasen bij een gerenommeerd leasebedrijf als Auto Lease Centrale, kun je rekenen op gespecialiseerd advies. Door jarenlange ervaring is precies bekend hoe aan je specifieke wensen en verwachtingen valt tegemoet te komen. Aanvullende kosten die je doorgaans kunt verwachten bij het bezitten van een eigen auto, zullen bij het leasen in de leaseprijs zijn inbegrepen. Kosten voor onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn zo al gedekt en je komt niet meer voor onaangename verrassingen te staan.

Assortiment aan modellen

Naast de financiële voordelen heb je tevensde keuze uit een aanzienlijk aantal modellen. Lang niet elk model is echter geschikt voor elke situatie. Afhankelijk van het werk of de omstandigheden waarin de auto zal worden gebruikt, zal gekeken worden welk model het beste hierop aansluit. Zo kom je altijd goed voor de dag en profiteer je bovendien van de vele kortingsafspraken. Zoek gemakkelijk een auto op merk uit en bekijk wat hierbij geboden wordt. Zo zie je gelijk of een dergelijk merk voldoende voldoet aan de verwachtingen.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/