Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Gemak van zakelijk leasen

Gemak van zakelijk leasen

Het leasen van een auto brengt vele gemakken met zich mee voor de drukke ondernemer. Voor een onderneming is tijd en geld van essentieel belang voor succes en efficiëntie. Je wilt dan ook niet onnodig veel aandacht hoeven geven aan het aanschaffen en onderhoud van een auto. Een leaseauto is dan zeker een uitkomst, omdat je hierdoor meer tijd en rust overhoudt om aan je onderneming te besteden.

Auto leasen zzp en mercedes vito leasen

Met een leaseauto betaal je voor het gebruik van een auto die niet je eigendom is. Je huurt de auto en het voordeel hiervan is dat de kosten voor het onderhoud onder rekening van de leasemaatschappij als Auto Lease Centrale, vallen. Zodra je de auto leaset, kun je dus in alle kalmte overal heen rijden en zodra er een mankement optreedt, een beroep doen op de leasemaatschappij. Zij regelen vervanging voor je, zodat je verder kunt met de dagelijkse werkzaamheden en tevens zorgen ze ervoor dat de auto weer helemaal optimaal functioneert. Hiervoor worden dan geen kosten in rekening gebracht. Het geld dat je hiermee bespaart, kun je vervolgens investeren in belangrijke aspecten van de onderneming.

Leaseprijs omvat nog meer

De onderhoudskosten zijn echter niet alles wat in de leaseprijs zit inbegrepen. Ook de kosten voor rente en afschrijving, de wegenbelasting, grotere reparaties en bijkomstigheden als zomerbanden is door de leaseprijs gedekt. Ook kun je rekenen op 24-uurs hulpverlening in binnen- en buitenland, zodat je nooit ergens doelloos strandt. Dit verlaagt het niveau aan stress, wat ondernemen een stuk aangenamer maakt. Je kunt voor al je vragen een beroep doen op de leasemaatschappij en zij helpen je graag verder. Zo bespaar je op tal van aanvullende kosten en weet je zeker dat je altijd geholpen wordt in geval van nood. Hierdoor is zakelijk leasen van een auto zeker een aantrekkelijke optie.

https://www.autoleasenzzp.nl/