Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Werken in de zorg als ondernemer? HappyNurse!

Altijd al gedroomd om als ondernemer te werken in de zorgsector? Ga dan aan de slag als zorgondernemer bij HappyNurse. Dankzij de slimme franchise formule van HappyNurse kun je jouw kwaliteiten verder ontplooien. Als service-organisatie ondersteunt HappyNurse zorgondernemers op elk gebied. Van financiële administratie, financiering tot en met marketingactiviteiten. Wil jij jouw eigen zorguitzendbureau of wijkteam? Word dan zorgondernemer bij HappyNurse!

Begin je eigen HappyNurse zorguitzendbureau of wijkteam

Bij HappyNurse kun je als ondernemer in de zorg aan de slag. Zij bieden jou de mogelijkheid om een eigen zorguitzendbureau te starten of een wijkteam. Heb jij altijd al gewerkt in de zorg? Ben jij verpleegkundige en heb je een groot organisatietalent? Dan ben je wellicht toe aan een volgende stap: een eigen zorguitzendbureau.

Kom je niet uit de zorgsector, maar heb je ervaring in de uitzendbranche en affiniteit met de zorg en verpleegkundigen? Ook dan biedt HappyNurse volop kansen. Meer weten over de mogelijkheden van een eigen zorguitzendbureau? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan.

HappyNurse is altijd op zoek naar mensen met passie voor hun vak. Je werkt in de thuiszorg en je vindt dat het beter kan en moet? Start dan je eigen wijkteam bij HappyNurse. Zij helpen jou met de financiering en het oprichten van je eigen zorgonderneming. Breng jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau en maak de zorg beter met HappyNurse.

Hoe wordt je zorgondernemer bij HappyNurse?

Je hebt besloten om zorgondernemer te worden? Neem dan contact op met HappyNurse en tijdens een orienterend gesprek vertellen we je er alles over. Jij vertelt wat je ambities zijn en wat je denkt nodig te hebben en HappyNurse kijkt samen met jou of dit past bij de organisatie. Na de sollicitatieprocedure sluit je je aan bij de HappyNurse formule en begin je als zelfstandig ondernemer in de zorg. Dit kan een uitzendbureau voor verpleegkundig personeel zijn, maar ook een wijkteam. Omdat HappyNurse alles al geregeld heeft stap je in feite op een rijdende trein. Alles is al voor je uitgewerkt waardoor je zorgeloos en vol vertrouwen aan de slag kunt.

HappyNurse regelt alles

Beschik jij over passie voor de zorg? Heb je de kwaliteiten om een zorgonderneming te runnen? Dan helpt HappyNurse jou met alle aanvullende werkzaamheden. Denk aan administratie en marketing & communicatie. Dit scheelt jou enorm veel tijd en bovendien weet je zeker dat het goed gebeurt. Is jouw interesse gewekt om te ondernemen in de zorg? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan. Wie weet ben jij binnenkort een echte zorgondernemer.

https://happynurse.nl/zorgondernemer