Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Coworking in Antwerpen

Werk jij voor jezelf en werk je vaak vanuit huis, maar word je daardoor steeds weer afgeleid en kom je nauwelijks aan je werk toe? Klusjes in huis die je toch nog even tussendoor wil doen, of de verleiding om even een spelletje te gaan spelen die te veel wordt waardoor kostbare werktijd verloren gaat? Denk dan eens aan werken buiten huis, zoals  coworking in Antwerpen bij Startbloc.

Hier ga je hard aan het werk en je omgeving bestaat uit andere zelfstandigen die ook voor zichzelf aan het werk zijn. Een hele andere sfeer en mentaliteit die er heerst in een dergelijke omgeving, waardoor je zelf ook gemotiveerd bent om hard aan het werk te gaan voor je eigen onderneming.

De kosten zijn laag, die verdien je makkelijk terug door een stijgende productiviteit. En wat dacht je van alle like-minded mensen die je tegenkomt in een coworking kantoor, waardoor je ook nog eens netwerkcontacten op kunt doen die je verder zouden kunnen helpen of waar jij nog iets voor zou kunnen betekenen?

Er zijn veel voordelen aan het werken op een coworking kantoorruimte. Je bepaalt ook nog eens zelf wanneer je wil werken. Sommige mensen zijn nou eenmaal productiever in de vroege ochtend en soms heb je ’s nachts zelfs geniale ingevingen en kun je niet slapen. Bij Startbloc kun je 24/7 terecht om die productiviteit volledig te benutten.

Weet je nog niet helemaal zeker of het iets voor jou is, maar heb je wel interesse? Bij Startbloc kun je 3 gratis proefdagen het kantoor uitproberen zonder verdere verplichtingen. Maar als je eenmaal bent gewend aan deze luxe wil je niets anders meer! Dus kom het eens uitproberen en ervaar coworking in Antwerpen in een prachtige omgeving, in het centrum van de stad.

https://startbloc.nu/